Aydemir Açiklamasi 'Dadas Irfani, 'Cumhurbaskani Erdogan' Diyor

25, 26 ve 27’inci dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, ‘Erzurum ticaret sektöründen hizmet sektörüne, is adamlarindan bilim camiasina, emeklisinden emekçisine, yaslisindan gencine, Sayin Cumhurbaskanimiza destekte tek yürek. Bu seçkin bir Erzurumluluk durusudur.’ dedi

Aydemir Açiklamasi 'Dadas Irfani, 'Cumhurbaskani Erdogan' Diyor
Erdogan Adi Milli Iradenin Kirmiziçizgisi

Milli iradenin teveccühünün Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a sadakatle ifade buldugu, TBMM’de çogunlugun Cumhur Ittifakindan olustugunu belirten Aydemir, ‘Türk Milleti ayni destegi; milli ufuk çizgisini belirleyen, savunmadan enerjiye, turizmden egitime, ulasimdan sagliga hemen her alanda reform ve yatirimlarla küresel gündem olusturan Sayin Cumhurbaskanimiza da verecektir.’ kaydini düstü.

28 Mayis Yeni Bir Ak Sayfa

Saha çalismalarinda dadas nabzini tutuklari, toplumun her kesiminin Cumhurbaskani Erdogan’a vefayi milli irade düzeyinde kirmiziçizgi olarak gördügünü söyleyen Aydemir, ‘Halkimiz Sayin Cumhurbaskanimizin Türkiye Yüzyilinin lideri olmasinda hem fikir. Halkimiz Sayin Cumhurbaskanimizi milli vicdanin sesi, mukaddesata bagliligin ifadesi, istikbalinin mimari oldugunu biliyor. Halkin irfani yalan ve iftira siyaseti güdenlere galip gelecek, 28 Mayis, Türk Siyasi Tarihinde yeni bir AK sayfa olacaktir. ‘ dedi.

Aydemir Sahada

Aydemir, Cumhurbaskanligi seçimi alan çalismalarina Kizilay Baskanligi, Rüstempasa Çarsisi ziyaretleri, Atatürk Üniversitesi Mimarlik, Kazim Karabekir Egitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Ögrenci dekanligi düzeyinde istisareleriyle devam etti. Yakutiye Gürcükapi’da esnaf ve vatandaslarla görüsen Aydemir Erzurum’un nabzini tuttu, öngörüleri tespit etti.

Rüstempasa Esnafiyla Müsavere

Erzurum’un marka alisveris sahalarindan birisinin Rüstempasa Çarsisi oldugunu kaydeden Aydemir, esnaf ziyaretleri sonrasinda yaptigi açiklamada, ‘Ziyaretimizde esnaf kardeslerimizle Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in ülkemizi çaglar üzerinden asirtan 21 yillik yönetim tarzini sohbet mevzuu ettik. Esnafimiz 28 Mayis’i seçim zaferine çevirme kararliliginda. Verecekleri destege mütesekkiriz. ‘ dedi.

Aydemir’den Kizilay Istisaresi

Kizilay Erzurum Subesini ziyaret eden Aydemir, Baskan Hüseyin Bozhalil ve yönetim kurulu üyeleriyle 28 Mayista yapilacak Cumhurbaskanligi seçiminin önemini ele aldi. Cumhurbaskani Erdogan’a destek kararliliginin her dadas yüreginde var oldugunu aktaran Aydemir, ‘Her vakit destekleriyle gücümüze güç katan ve kardeslerimizle Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in safinda dimdik duran dadas mesrepli kardeslerimizle iftihar ediyoruz. ‘ degerlendirmesinde bulundu.

Atatürk Üniversitesi Ziyareti

Aydemir istisare odakli saha çalismalarini Atatürk Üniversitesinde devam ettirdi. Veteriner Fakültesini ziyaretinde Dekan Prof. Dr. Yavuz Selim Saglam ve akademisyenlerle görüsen Aydemir, ‘

Iftihar sayfalarimizdan birisi olan Veterinerlik Fakültesini ziyarette, esi emsali olmayan yatirimlarla yaratilana merhametin hayata yansitilan fotografini gördük. Dekanimiza, degerli akademisyenlerimize minnettariz. Sohbetimizde Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in bilimsel sahadaki yatirimlarina vurgu hak tesliminin olmazsa olmaziydi.’ açiklamasinda bulundu.

Bilim Insanlariyla Istisare

Üniversitedeki istisare ziyaretlerini Mühendislik Fakültesi ziyaretiyle devam ettiren Aydemir, Fakülte Dekani Prof. Dr. Recep Sadeler ve akademisyenlerle Erzurum’un yüksekögretim vizyonuna iliskin tespitleri paylasti. Aydemir, ‘Mühendislik Fakültesi ziyaretimizde, degerli dekanimizin egitim dünyamiza dönük düstügü kayitlar isiginda önümüzdeki 5 yilin degerine atifla, 28 Mayista yapilacak Cumhurbaskanligi seçimine iliskin paylasimlarda bulunduk ve Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile egitimde alinan mesafenin önemine vurgu yaptik. ‘ dedi.

Mühendislik Fakültesi Ziyareti

Aydemir ve ekibinin bir diger ziyaret adresi Mühendislik Fakültesi oldu. Dekan Prof. Dr. Recep Sadeler ve Fakülte akademisyenleriyle bir araya gelen Aydemir, Fakültenin Türk Yüksek Ögretim vizyonu odagindaki seçkin konumuna isaret etti. Aydemir, ‘Mühendislik Fakültesi ziyaretimizde, degerli dekanimizin egitim dünyamiza dönük düstügü kayitlar isiginda önümüzdeki 5 yilin degerine atifla, 28 Mayista yapilacak Cumhurbaskanligi seçimine iliskin paylasimlarda bulunduk ve Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile egitimde alinan mesafenin önemine vurgu yaptik. ‘ aktariminda bulundu.

Kazim Karabekir Egitim Fakültesi Ziyareti

Atatürk Üniversitesi düzeyinde Kazim Karabekir Egitim Fakültesi dekani Prof. Dr. Ufuk Simsek’i ziyaret eden Aydemir, ‘’Kazim Karabekir Egitim Fakültesi sahasinda en seçkin bilim yuvasi. Bu nadide adrese ziyarette bulunduk ve 28 Mayisin tarihi bir kavsak olduguna isaretle, Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’la egitimde aldigimiz essiz mesafeye vurguda bulunduk. ‘ dedi.

Aydemir daha sonra Ögrenci Dekanligini ziyaret ederek, Dekan Prof. Dr. Yasar Totik ve çalisma ekibiyle bir araya geldi.

Fen Fakültesi Ziyareti

Aydemir ve beraberindeki heyetin Üniversitedeki son duragi Fen Fakültesi oldu. Dekan Prof. Dr. Turgay Sisman’i ziyaret eden Aydemir, istisareye katilan akademisyenlerin tespitlerini dinledi. Aydemir, ‘Ülkemizin gözbebegi Atatürk üniversitemizin Fen Fakültesini ziyaret edip degerli Dekan ve akademisyenlerimizle hali ahvali degerlendirdik. Cumhurbaskanligi seçimiyle gelecek 100 yilin sekillenecegine isarette bulunmak sohbetimizin nirengi noktasi oldu. Ilgilerine minnettariz. ‘ açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA