Özdemir Açiklamasi 'Sen Rahat Uyumazsan, Ben Rahat Uyuyamam'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, Sariz’in mahallelerine yaptigi ziyaretlerde, vatandaslarin sikintilarini gidermeye çalisti. Özdemir, depremde evi hasar gören bir vatandasin sikintisini gidermeye çalisirken, "Sen rahat uyumazsan ben rahat uyuyamam" diye konustu.

Özdemir Açiklamasi 'Sen Rahat Uyumazsan, Ben Rahat Uyuyamam'


MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, memleketi olan Sariz ilçesine bagli olan mahallelerde çesitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler çerçevesinde vatandaslarin sikintilarini da dinleyen Özdemir, Çavdar Mahallesinde evi Kahramanmaras depreminde zarar gören bir vatandasin komsusunda kaldigini ögrendi. Çavdar Mahallesi’nde 4 konteyner ihtiyaci oldugunun iletilmesi üzerine MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir, Vali Gökmen Çiçek’i telefonla arayarak, "Kahramanmaras’taki deprem, Sariz ilçemizi de etkiledi. Sizin de çabalarinizla bölge afet kapsamina alindi. Sariz’da bir çok hane depremden etkilendi ve agir hasarli. Burada bir annemiz var. Acil konteyner talebimiz var. Komsunun evinde kaliyor. Çavdar mahallesinde 4, Sariz ilçesinde ise 12 konteyner talebimiz var. Elimden geldiginde buralara yatirimlarin hizmetlerin gelmesi için çaba sarf ediyorum. Oy mevzusu degil. Biz Genel Baskanimiz’dan aldigimiz terbiye bu. Yeter ki milletimiz huzurlu olsun, yeter ki rahat olsun" dedi.

Vali Gökmen Çiçek ise, "Il Milli Egitim Müdürümüz 100 konteyner yapti. Deprem bölgesine göndermek için. Bu konteynerlerden 12’sini Sariz ilçesine gönderiyoruz" dedi.

Özdemir’in girisimleri ile Çavdar mahallesinin 4, Sariz ilçesinin ise 8 olmak üzere 12 konteyner ihtiyaci giderilmis oldu.
Kaynak: İHA