Muharrem Ince Açiklamasi 'Bu Ülkede Ne Kadar Terörist Varsa Kökünü Kaziyacagim'

Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince, “Benden baska hiç kimse FETÖ’nün siyasi ayaginin üstüne gidemez. Bu ülkede ne kadar terörist varsa hepsinin kökünü kaziyacagim” dedi.

Muharrem Ince Açiklamasi 'Bu Ülkede Ne Kadar Terörist Varsa Kökünü Kaziyacagim'


Memleket Partisi Genel Baskani ve Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince, bir dizi ziyaret çerçevesinde Kocaeli’ye geldi. Karamürsel ve Gölcük’teki ziyaretlerini tamamlayan Ince’yi, Izmit kent merkezinde coskulu bir kalabalik karsiladi. Kalabaligin içerisinden kent meydanina kadar sloganlar esliginde yürüdü. Kent merkezinde kurulan seçim otobüsünün üzerinde konusma yapan Muharrem Ince, ardindan vatandaslara gül dagitti.

Öte yandan, vatandaslar Muharrem Ince’yi beklerken üzerinde Kemal Kiliçdaroglu’nun fotografinin bulundugu seçim otobüsünün geçmesi tepkiyle karsilandi.

“Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kaziyacagim”

Seçim otobüsünün üzerinde konusma yapan Ince, “Bugünlerde PKK’lilar bana saldiriyor, Hizbullahçilar bana saldiriyor. Ne kadar terör örgütü varsa montaj kaset yapiyor, montaj dekontlar yayiyorlar. Aliyorlar bir dekontu Muharrem Ince yaziyorlar. 10 milyon lira rüsvet göndermisler. Bunlar gerizekali oldugu için, rüsvet bankadan mi gönderilir? Pazar günü mü gönderilir? Bunlar bu FETÖ’cüler sahtekar oldugu için bunlari yayinliyorlar. Benim sevgili arkadaslarim da bunlari yayiyorlar. Bu seçim iki turlu seçim, Sayin Kiliçdaroglu yanlis yapti. Davutoglu, Babacan, Temel Karamollaoglu, bunlarin hepsini toplasan 1 puan yapmaz. Yapilacak is bir taneydi; Cumhuriyet Halk Partisi, IYI Parti ve Memleket Partisi ittifak kuracakti ama yapmadilar, simdi Erdogan’in eskileriyle memleketi kurtaracaklar. Onlarin kendine hayri yok ya. Önce huzur, önce yüzümüz gülecek. Sonra liyakat olacak. Isi ehline verecegiz. Memlekette devlete olan güveni yeniden saglayacagiz. Gençler size sözüm olsun. Düzgün okullarda okuyacaksiniz. Özel okullara muhtaç olmayacaksiniz. Simdi bir baska konu daha var. Bir baska konu da FETÖ’nün siyasi ayagi. Benden baska hiç kimse bu konunun üstüne gidemez, hiçbiri. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kaziyacagim” diye konustu.

Kaynak: İHA