'Zavadanak Oyumuzu Kullandik'

Antalya’da geçirdigi trafik kazasi sonrasi söyledigi ‘zavadanak’ sözüyle Türkiye’nin yüzünü güldüren adam, bu sefer “Zavadanak oy kullandik’ sözüyle sandik görevlilerinin yüzünü güldürdü.

'Zavadanak Oyumuzu Kullandik'
Manavgat’ta 15 Mart 2020 tarihinde meydana gelen trafik kazasinin ardindan kaza sirasinda diger araç sürücüsüne "Coronadan mi kaçiyordun", trafik polisine de "Zavadanak çarpti" sözleriyle sosyal medyada gündem olan Bekir Varol, oyunu Seydiler Mahallesinde kullandi.

Oy kullanmaya, kaza yaptigi kamyonetiyle gelen kazanin ardindan Zavadanak Dayi olarak ünlenen Bekir Varol, tüm vatandaslari sandiga giderek oylarini kullanmaya çagirarak “1 oydan, benim oyumdan ne olacak demeyin. Oyunuzu kullanin” dedi.

Varol, oy kullandiktan sonra ‘Zavadanak oy kullandik’ sözlerini söyleyip meshur kahkahasini atinca sandik görevlilerinin yüzünde tebessüm olustu.
Kaynak: İHA