MÜSIAD Kadin Antalya, Yaslilarin Anneler Gününü Unutmadi

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Kadin Antalya Subesi Baskani Av Neslihan Yalçin ile üyeleri, Antalya Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yaslilarin Anneler gününü kutlayarak kendilerine saksida çiçekler hediye ederken, Merkez Müdürü Fatih Yilmaz ise ziyaretten dolayi tesekkür etti.

Sosyal sorumluluk projelerine imza atan Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Kadin Antalya Subesi üyeleri ayni zamanda Merkez Müdürü Fatih Yilmaz’la da sohbet ederek projeler konusunda da fikir alisverisinde bulundu. Fatih Yilmaz, merkezde kalanlarin yüzde 70 ‘ini depremzelerin olusturdugunu ve her türlü ihtiyaçlarini karsilamaya devam ettiklerini ifade etti.

Avukat Neslihan Yalçin büyüklerimizin gerçek manada sevgiye ve sefkate ihtiyaç duyduklarini onlar için hayati kolaylastirmanin, kimseye muhtaç olmadan yasamalarini saglamanin, onlara gereken saygiyi ve ihtimami göstermenin toplumsal bir sorumluluk oldugunu ve bu tür etkinlikleri sadece özel günler disinda da tekrarlamak gerektigini belirtti.

Merkez Müdürü Fatih Yilmaz, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirirken, Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Kadin Antalya Subesi Baskani Av. Neslihan Yalçin ve üyeleri de gösterilen misafirperverlikten dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA