Büfe Caminda Sasirtan Yazi

Eskisehir’deki islek bir caddede büfe isleten esnaf, vatandaslarin sikça ulasim karti sormasindan bunalinca, çareyi isletmesinin camina astigi sitem dolu yazi ile aradi ama çözüm olmadi.

Büfe Caminda Sasirtan Yazi
Tepebasi ilçesi Gölcük sokakta büfe isleten bir esnaf, sehir içi ulasim kartini satmadigi halde vatandaslar tarafindan sikça soru alinca, dükkaninin camina sitem içeren bir yazi asti. Gelen sorulardan kurtulacagi umuduyla astigi “ESKART yoktur, esbilet dolumu yoktur, dolum nerede yapilir bilmiyorum. Bilmiyorum dedim ya, yemin mi edeyim?” yazisiyla da çözüm bulamadigini belirten esnaf, “Hala gelip soruyorlar. Kimisi yaziya dilkat etmiyor kimisi de bilerek saka olsun diye geliyor” dedi.



“Buradaki elemanlar bile söylemekten usaniyor artik”

Müsterilerden gelen ’Ulasim karti var mi?’ sorusundan sikildigi için böyle bir çözüm denedigini söyleyen esnaf, yazinin yaklasik 1 yildir camda asili oldugunu söyledi.

Bu önlemin de bir çözüm olmadigini belirten esnaf’ “Geçen seneden beri bu yazi asili ama buna ragmen gelenler oluyor. Kimisi özellikle gülerek soruyor kimisi de yaziyi görmüyor. Dolum var mi? Nerede doldurulur sorusu devamli soruluyor. Bilmedigimiz halde ‘Neden bilmiyorsun?’ diyenler bile var. ‘Nasil bilmezsin’ diyerek, ters yapip gidenler de var. Bence herkes saygi duymali, bilmiyorsa yaziyi okuyup gitmeli ya da anlayip israr etmemeli. Aslinda yine de yardimci oluyoruz, ‘Surada var’ diyoruz ama galiba bize sinirlenip baska yöne gidiyor. Buradaki elemanlar bile söylemekten usaniyor artik” dedi.

Kaynak: İHA