43 Yildir Engelli Ogluna Bakan Annenin Istegini Baskan Zolan Gerçeklestirdi

Denizli’nin Çivril ilçesinde hayatini adadigi bedensel ve zihinsel engelli oglunu 43 yildir bebek gibi bakarak büyüten annenin yatak istegi, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in talimatiyla gerçeklesti.

43 Yildir Engelli Ogluna Bakan Annenin Istegini Baskan Zolan Gerçeklestirdi


Çivril ilçesinde yasayan 68 yasindaki 5 çocuk annesi Ese Eren, hayatini dogum sirasinda yasadigi zorluk sonrasi engelli dünyaya gelen ve yatalak olarak yasamini sürdüren oglu Serdar Eren’e adadi. 43 yildir ogluna bebek gibi bakan anne Ese Eren’in yaptigi fedakarlik, Ihlas Haber Ajansi tarafindan kamuoyuna duyuruldu. Anne Ese Eren’in kalplere dokunan örnek yasam hikayesinden etkilenen vatandaslarin yani sira kamu kurumlari da aileye yardim edebilmek için seferber oldu.

Fedakar anne Ese Eren’in en büyük hayallerinden birisinin engelli oglunun rahat edebilecegi bir yatak oldugunu ögrenen Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in aileye ulasilmasi talimati üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Eren ailesini ziyaret eden Denizli Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi Sorumlusu Sükran Atmaz ve ekipler, burada aileyi dinleyerek dertlerine ortak oldu. Denizli Büyüksehir Belediyesi görevlileri, ailenin ihtiyaci olan hasta yatagini teslim ederek yüzlerinin gülmesini sagladi.

Anne Ese Eren, Baskan Zolan’a tesekkür ederek, çocugunun daha rahat bir sekilde uyuyacagini söyledi.

Kaynak: İHA