Twitter'in Yeni CEO'su Yaccarino Oldu

Sosyal medya platformu Twitter’in sahibi Elon Musk, Twitter’in yeni CEO’sunun medya ve reklamcilik sektöründe taninan Linda Yaccarino oldugunu açikladi.

Twitter'in Yeni CEO'su Yaccarino Oldu


Dünyanin en popüler sosyal medya uygulamalarindan Twitter’in yeni CEO’su belli oldu. Sirketin sahibi Elon Musk yaptigi paylasimda, Twitter’in yeni CEO’sunun Linda Yaccarino oldugunu açikladi.

Kendisinin ürün tasarimi ve yeni teknolojiye odaklanacagini belirten Musk, Yaccarino’nun ise Twitter’in ticari faaliyetleriyle ilgilenecegini söyledi.

Musk, Linda ile çalismayi dört gözle bekledigini vurguladi.

Penn State Üniversitesi’nden Liberal Sanatlar Fakültesi Telekomünikasyon Sistemleri mezunu Linda Yaccarino, Turner Entertainment ve dünyaca ünlü medya sirketi NBCUniversal’da üst düzey yöneticilik yapmisti.

6 hafta içinde göreve baslayacak

Öte yandan is insani milyarder Elon Musk, geçtigimiz yil 44 milyar dolara satin aldigi sosyal medya platformu Twitter’da aralarinda CEO Parag Agrawal’in da bulundugu çok sayida üst düzey yöneticinin görevlerine son vermisti. Musk bugün yaptigi açiklamada, Twitter’in yeni CEO’sunun 6 hafta içinde göreve baslayacagini duyurmus, ancak isim vermemisti.
Kaynak: İHA