Tercan Ilçesine Yeni Bir Cenaze Araci Alindi

Erzincan’in Tercan Ilçe Belediye Baskanligi araç parkurunu genisletmeye devam ediyor. Belediye araçlarina bir yenisi daha ekleyerek yeni bir cenaze nakil araci aldi.

Tercan Ilçesine Yeni Bir Cenaze Araci Alindi
Tercan Belediye Baskani Lokman Gültekin, yaptigi açiklamada 5+1 yolcu ve dört cenazeyi ayni anda tasima kapasitesine sahip cenaze araci ile belediye araç filosunu genislettiklerini söyledi.



Baskan Gültekin, “Belediyemiz araç parkuruna kazandirdigimiz sogutmali cenaze nakil araci ile vefat eden vatandaslarimiza son görevimizi layikiyla yerine getirmeye çalisiyoruz. Tercan Belediyesi olarak halkimizin en zor günlerinde yaninda olmak, acilarini paylasmak ve belediye olarak üzerimize düsen sorumlulugu eksiksiz yerine getirmek için yeni bir cenaze tasima aracini belediyemiz filosuna kattik. Yeni aldigimiz 5+1 yolcu ve dört cenazeyi tasima özelligine sahip bu araç, son derece modern dizayn edilmis, isi kaybini önleyici sogutma sistemine yani morga da sahip. Yeni cenaze nakil aracimiz ilçemize hayirli olsun. Basta Erzincan Milletvekillerimiz Süleyman Karaman, Burhan Çakir, AK Parti Milletvekili adayi Mehmet Cavit Sireci ve Türkiye Belediyeler Birligi’ne ilçem ve sahsim adina tesekkür ederim.” dedi.

Kaynak: İHA