Muharrem Ince, Ilk Mitinginde CHP'nin Listesini Bu Sözlerle Elestirdi

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, "Su CHP listelerini görünce dudaklariniz uçuklayacak, kalbiniz sizlayacak, yüreginiz daralacak, utanacaksiniz" dedi.

Muharrem Ince, Ilk Mitinginde CHP'nin Listesini Bu Sözlerle Elestirdi
14 Mayis’ta yapilacak Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi Seçimlerinde Cumhurbaskani adayi olan Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, seçim çalismalarina bugün Bolu’da basladi.

CHP’nin milletvekili aday listelerini elestiren Ince, "10 Nisan’da bir seyler olacak dedim, biliyor musunuz? Ne olacak? Yikilacak. Siyasi deprem olacak. Su CHP listelerini görünce dudaklariniz uçuklayacak, kalbiniz sizlayacak, yüreginiz daralacak, utanacaksiniz. Bu aksam saat 17.00’de CHP listelerini gördügünüzde Muharrem Ince’nin ne kadar hakli oldugunu göreceksiniz. Simdilik simdi bir sey konusmayacagim. Yarin konusacagim onu yarin" dedi.



"Sen kazanamazsin dediler Kiliçdaroglu’na"

6’li masa hakkinda da konusan Genel Baskan Ince, "Kiliçdaroglu aday oldu. Anlastilar, peki. Bakin anlatayim. Aday oldu Davutoglu sordu; ’Ey Kiliçdaroglu seni kabul ederim ama bana ne vereceksin?’. ‘Sen de cumhurbaskani yardimcisi ol, sana bakanlik vereyim, milletvekilligi vereyim’ Girdi topa. Temel dedi ki, ‘Ey Kiliçdaroglu bana ne vereceksin?’ ’Sana da Cumhurbaskani yardimciligi, bakanlik milletvekilligi’ Girdi topa. Babacan, ‘Bana ne vereceksin?’ ’Sana da Cumhurbaskani yardimciligi. Bakanlik milletvekilligi’ Girdi topa. Gültekin Uysal, ‘Sana da Cumhurbaskani yardimciligi’ Ver babam ver. Meral Hanim kalkti masadan. Masaya geri döndürmek için bir formül lazim. ’Ekrem Imamoglu ve Mansur Yavas. Size de verdik cumhurbaskani yardimciligi. Yeter ki beni aday yapin’ " ifadelerini kullandi.

"CHP’ye küfretmis insanlar bugün CHP listesinde"

Ince, "Simdi milletvekilligi dagitiyorlar bugün. Evlere senlik evlere. Hayati boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne küfretmis insanlar bugün CHP listesinde. Bana kizip ’Hain’ diyenler var ya. Aynaya bir bakin, hainleri görürsünüz” diye konustu.

Kaynak: İHA