Fatih'te Bir IETT Otobüsü Alev Alev Yandi

Fatih’te park halindeki bir IETT otobüsü bilinmeyen bir sebepten dolayi alev alev yandi. Itfaiye ekiplerinin çalismalari sonucu söndürüldü. Yangini gören özel bir su tankeri sahibi itfaiye ekiplerine yardimda bulundu.

Fatih'te Bir IETT Otobüsü Alev Alev Yandi
Yangin, bugün saat 04.30 siralarinda Fatih Ayvansaray Caddesinde çikti. Yanginin çikis sebebi henüz belirlenemeyen park halindeki 34 DN 1848 plakali IETT otobüsü alev alev yandi. Otobüsün yanmaya baslamasiyla birlikte yangini gören mahalle bekçileri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yangin ihbari üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hizli bir sekilde müdahalede bulundu. Alevlerin etkisiyle büyük bir duman bulutunun yükseldigi yangin, itfaiye ekiplerinin yogun çabalari sonucu kontrol altina alindi ve söndürüldü.

Yangini fark eden bir özel su tankeri sahibi de itfaiye ekiplerine yardimci olmak için olay yerine gelerek su destegi sagladi. Bu sayede yanginin yayilmasi engellendi ve yanginin kontrol altina alinmasina yardimci oldu.

Yangin sonucu, 34 DN 1848 plakali IETT otobüsü tamamen yanarak kullanilamaz hale geldi. Itfaiye ve polis ekipleri yanginin neyden kaynaklandigini tespit etmek için çalismalara basladi.

Kaynak: İHA