Baskan Saygili'dan Selçuk Ve Torbali Çikarmasi

Selçuk ve Torbali’da teskilatla bulusan AK Parti Izmir Il Baskani Bilal Saygili, seçim kampanyasi için dügmeye basmaya hazir olduklarini belirtti.

Baskan Saygili'dan Selçuk Ve Torbali Çikarmasi
Selçuk ve Torbali’daki mesaisinde teskilata seslenen AK Parti Izmir Il Baskani Bilal Saygili, "Izmir’e ve ilçelerimize en büyük yatirimlari AK Parti hükümetleri yapti, hem de rekor düzeyde. Selçuk ve Torbali da bu hizmetlerden nasibini alan ilçelerimiz. Bugün Selçuk’ta hayata geçirdigimiz Efes Antik Kanal Projesi, bölgenin çehresini degistirecek bir proje. Torbali, AK Belediyeciligi de yasamis bir ilçemiz, ayrica pek çok projenin altinda partimizin imzasi var" dedi.



"Selçuk’un çehresi bizimle degisiyor"

Selçuk’ta hizla ilerleyen Efes Antik Kanal Projesi’nin 2 bin 500 yil sonra tarihi denizle bulusturacagina dikkat çeken Saygili, vizyonu olan ve reform niteligi tasiyan yatirimlarin ancak AK Parti’nin idaresinde vücut bulabilecegini vurguladi. Saygili, sunlari söyledi:

"Selçuk’un tasidigi deger dünya çapinda. Yillarca kapasitesinin altinda birakilmis. Buna izin veremezdik. Tarih turizminin gelismesi için dev adimlar attik. Ilçemize, yerel idaresinin kimde olduguna bakmadan hizmete devam ediyoruz. Küçük Menderes’i islah eden biziz. Ilçeyi dogal gaza kavusturan, adliye binasini, hükümet konagini yapan biziz. IZBAN’i ilçeye uzatmanin önünü açan biziz. TOKI’yi Selçuklularin ihtiyacina yönelik harekete geçiren biziz."

"Farki hatirlatacagiz"

Saygili, Torbali’da da ilçe teskilatiyla bir araya geldi. Teskilattan, seçim çalismalarinda ilçeye yapilan kamu yatirimlari ve 2014-2019 yillari arasindaki AK Parti belediyeciligi dönemi farkinin vatandaslara anlatilmasini isteyen Saygili, konusmasinda su ifadeleri kullandi:

"Ilçemizde 300’ün üzerinde belediye projesi hayata geçirmisiz. Kamu yatirimlarimiz sadece o dönemde 1 milyar TL’nin üzerinde gerçeklesmis. Bu muazzam bir tablo. Torbali Devlet Hastanesi, IZBAN, agiz ve dis sagligi merkezinin yani sira 60’in üzerinde okulu hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Cumhurbaskanimizin bu ilçemiz için de verdigi her sözü tuttu. Bakanlarimizin bir eli hep buradaydi, çok sayida ulasim yatirimi yaptik. Vatandaslarimiza dokunurken, bunlari anlatacagiz. Hizmet farkini hatirlatacagiz."

"Yine biz yapariz"

Selçuk’ta, önce Sehit Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Tasdemir’in babasi Selçuk Isa Bey Camii Imami Ibrahim Tasdemir’i ziyaret eden AK Parti Izmir Il Baskani Bilal Saygili, daha sonra AK Parti Selçuk Ilçe Baskanliginda, ilçe teskilati ile bulustu. Ardindan yogun katilimli sokak iftarina misafir olan AK Parti Izmir Il Baskani Bilal Saygili, vatandaslarla da sohbet etti. 14 Mayis seçiminin önemli bir kirilma noktasi oldugunun altini çizen Saygili, "Konustugumuz her fert bunun bilincinde. En çok da ’Yaparsa AK Parti yapar’ düsüncesi hakim. Evet, yaparsak biz yapariz. Bunun sözünü sandiga çeyrek kala vatandasimiza defaten veriyoruz. Hem de gögsümüzü gere gere veriyoruz. Çünkü yillardir böyle oldu. Milletimizin bizlere duydugu itimadin, verdigi oyun karsiligini her daim verdik. Bugün kendi yerli ve milli üretimini yapan bir ülke, enerjiden teknolojiye disa bagliliga son verecek adimlari atan bir ülke konumundayiz. Bunu da milletimizin omzunu, omzumuzda buldugumuz için sagladik. Kendi içlerinde güven sorunu yasayan, siyaseti ve ülkenin gelecegini sen ben tartismalari, koltuk pazarliklarina sikistiranlar bosuna iktidara gelme hayali kuruyor. 14 Mayis’ta milletimiz ‘Yaparsa Erdogan yapar. Yaparsa AK Parti yapar’ diyecek" diye konustu.

Kaynak: İHA