Bandirma Belediyesi Muhtarlar Ve Esnaf Odalarina Iftar Verdi.

Bandirma Belediyesi’nin verdigi iftar yemeginde muhtarlar, esnaf ve meslek odalari agirlandi.

Bandirma Belediyesi Muhtarlar Ve Esnaf Odalarina Iftar Verdi.
Bandirma Belediyesi, on bir ayin sultani mübarek Ramazan Ayi’nda birlik, beraberlik ve dayanisma duygularini pekistirmek adina düzenledigi iftar yemeginde muhtarlar, esnaf ve meslek odalarini agirladi. Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun’un ev sahipliginde gerçeklestirilen iftar programina belediye baskan yardimcilari ve belediye meclis üyeleri de katildi.

Belediye Baskani Av. Tolga Tosun yaptigi konusmada Bandirma’nin tüm dinamikleriyle büyük bir aile oldugu vurgusunda bulunarak Kahramanmaras merkezli depremlerde Bandirma’nin bunu bir kez daha gösterdigini ifade etti.

Kentin yardimlasma seferberligi içinde tüm kesimleriyle kenetlendigini kaydeden Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, “Çok büyük bir deprem felaketi yasadik. Ayni bölgede 9 saat arayla 7’nin üzerinde iki deprem meydana geldi. Afet bölgesine acil olarak yardim ulastirilmasi gerekiyordu. Bu nedenle hiç vakit kaybetmeden bir yardim kampanyasi baslattik. Bandirma ailesi olarak dört bir koldan seferber olduk,” dedi.

Bandirma’ya hizmet etmekten büyük gurur duydugunu belirten Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, “Verdigimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Ortak akilla hareket ediyor, sehrimizi birlik ve beraberlikle yönetiyoruz. Kentimizi, hep birlikte aydinlik yarinlara tasiyoruz. Bu aksam verdigimiz iftar yemeginde agirladigimiz, kentimizin tüm ortak bilesenlerine cani gönülden tesekkür ediyor, saglik, mutluluk ve huzur içinde nice hayirli Ramazanlar diliyorum,” sözleriyle konusmasini noktaladi.
Kaynak: İHA