SANKON Ile Etiyopya Arasinda Ekonomik Is Birlikleri Devam Edecek

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu heyeti ile Etiyopya Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmoud bir araya geldi. Düzenlenen toplantida simdiye kadarki çalismalarda iki ülkenin de ekonomisine katki saglandiginin alti çizilerek, is birliklerinin devam edecegi vurgulandi.

SANKON Ile Etiyopya Arasinda Ekonomik Is Birlikleri Devam Edecek


Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Baskan Vekili Özkan Atalay, beraberindeki heyetle birlikte Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiligi’nde bir görüsme gerçeklestirdi. Görüsmede Etiyopya Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmoud ile bir araya gelindi. Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiligi’nde yapilan toplantida, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiligi Ticaret Müstesari ve SANKON Genel Baskan Yardimcilari da hazir bulundu. Konusma yapan Özkan Atalay, “SANKON kurulusu olarak, Türkiye ile Etiyopya Devleti arasinda ekonomik ve ticari iliskilerimize katki saglamak amaciyla yapmis oldugumuz çalismalara, is forumu konferanslarina, ekonomik isbirligi toplantilarina büyük bir kararlilikla devam edecegiz. SANKON kurulusu olarak, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiligi ile olan güçlü is birligimiz bundan sonraki süreçte de güçlenerek devam edecektir” dedi.



“Iki ülke ekonomisine katki sagladik”

Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmoud da bir konusma yaparak, “Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiligi ile SANKON kurulusu arasindaki güçlü isbirliginden çok mutluyuz. SANKON kurulusu ile yapmis oldugumuz çalismalarda iki ülke ekonomisine katki sagladik. Iki ülke arasinda güçlü iliskilere sahibiz. Inaniyorum ki, SANKON ile is birligimiz ticari iliskilerimizi daha da güçlendirecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA