Ehliyetsiz Sürücünün Çarptigi Elektrik Diregi Aracin Üzerine Devrildi, 3 Kisi Yaralandi

Afyonkarahisar’da ehliyetsiz sürücünün kullandigi otomobil kontrolden çikarak yüksek gerilim hatti diregine çarpti. Diregin otomobilin üzerine devrildigi kazada 3 kisi yaralandi.

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptigi Elektrik Diregi Aracin Üzerine Devrildi, 3 Kisi Yaralandi
Kaza, Bolvadin ilçesi Sehitler caddesinde meydana geldi Edinilen bilgilere göre, B.Y., (18) idaresindeki 03 PN 171 plakali otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikti. Savrulan araç yol kenarindaki araziye girip yüksek gerilim hatti diregine çarparak durabildi. Çarpmanin etkisi ile direk otomobil üzerine devrildi. Kazada sürücü B.Y., ile birlikte Z.K. ve F.D., yaralandi. Kendi imkanlari ile araç içerisinde çikan yaralilar ardindan çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesine kaldirildi.

Yapilan inceleme de araç sürücüsü B.Y., ehliyetinin olmadigi tespit edilirken, olayla ilgili jandarma tarafindan inceleme baslatildi.

Öte yandan, devrilen yüksek gerilim hatti direginden dolayi Yakup Sevki Pasa mahallesinde bir süre elektrik kesintisi yasandi.
Kaynak: İHA