Baskan Ergün'den Çocuklara Hafta Sonu Sürprizi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin Ramazan Bayrami’na denk gelmesi nedeniyle 29-30 Nisan’da çocuklara jest yaparak, Atatürk Kent Parki’nda Çocuk Senligi düzenledi. Bayram coskusunu doyasiya yasayan çocuklar, Baskan Ergün’e tesekkür etti.

Baskan Ergün'den Çocuklara Hafta Sonu Sürprizi
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Çocuk Senligi sürpriziyle çocuklarin unutulmaz bir hafta sonu yasamalarini sagladi. Atatürk Kent Parki’nda düzenlenen senlikte palyaçolu balon gösterisi, ikramlar, yüz boyama ve çesitli sürprizlerle dolu dolu geçen etkinlik, çocuklara unutulmaz bir gün yasatti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu da, çocuklarin ve ailelerinin bu eglenceli günlerinde onlari yalniz birakmadi. Vatandaslarla ve çocuklarla tek tek ilgilenen Ustamehmetoglu, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini iletti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin Ramazan Bayrami’na denk gelmesi nedeniyle 29-30 Nisan’da düzenlenen senlikte, ailelerin de, çocuklarin da yüzlerinde tebessüm olustu. Etkinlige ailelerin ve çocuklarin ilgisi büyük oldu. Aileler ve çocuklar senligi ve sürprizleri çok begendiklerini belirterek, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e düzenlenen etkinlik dolayisiyla tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA