Bakan Nebati Kayseri Büyüksehir'i Ziyaret Etti

Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’i makaminda ziyaret etti.

Bakan Nebati Kayseri Büyüksehir'i Ziyaret Etti
Baskan Büyükkiliç, bir dizi ziyaret ve programlar çerçevesinde Kayseri’ye gelen Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati’yi Büyüksehir Belediyesi Baskanlik girisinde çiçeklerle karsiladi. Bakan Nebati, Baskan Büyükkiliç ile birlikte belediye bahçesinde bir süre sohbet edip, burada hatira fotografi çektirdi. Daha sonra, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati ve beraberindeki heyet ile birlikte baskanlik makamina geçti. Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette Baskan Büyükkiliç, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Nebati’ye kentteki hizmetler ve projeler ile ilgili detayli bilgi verdi. Ticaret ve sanayinin merkezi Kayseri’nin önemine isaret eden Bakan Nebati ise Baskan Büyükkiliç’a misafirperverliginden dolayi tesekkür ederek, tüm Kayseri halkina sevgilerini ve tesekkürlerini iletti.

Ziyarette Bakan Nebati’ye, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Adaylari Saban Çopuroglu, Mahmut Gürcan, AK Parti 24. Dönem Kayseri Milletvekili Yasar Karayel, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Kayseri Sanayi Odasi Baskani Mehmet Büyüksimitçi ve beraberindeki heyet eslik etti.
Kaynak: İHA