AK Partili Milletvekili Adaylari, 39 Ilçede Genç Seçmenlerle Bulustu

AK Parti Istanbul Milletvekili Adaylari, 39 ilçede es zamanli yapilan programlarda genç seçmenlerle bir araya gelerek, 14 Mayis Cumhurbaskanligi Seçimleri için destek istedi.

AK Partili Milletvekili Adaylari, 39 Ilçede Genç Seçmenlerle Bulustu


AK Parti Istanbul Milletvekili Adaylari, 14 Mayis seçim sürecinde saha çalismalarina devam ediyor. Her gün bir baska program ile vatandaslarla bir araya gelen adaylar ve teskilat üyeleri, AK Parti’ye ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a destek istiyor. Yapilan programlar çerçevesinde bugün AK Parti Istanbul Milletvekili adaylari 39 ilçede es zamanli olarak genç seçmenlerle bulustu. Programlarda gençlerden destek isteyen adaylar, sohbet edip onlarin sorunlarini da dinleme imkani buldu.

“Gençlerin çok büyük bir teveccühü var”

Bagcilar’da düzenlenen program çerçevesinde AK Parti Istanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayi Yildiz Konal Süslü, Istanbul’da yasayan Adiyamanli gençlerle bir araya geldi. Aday Süslü, sohbet havasi içerisinde geçen programda gençlerin sorunlarini dinledi. Program hakkinda konusan Süslü, “’Durmak yok, yola devam’ sloganiyla çiktigimiz yolda ‘Dogru adam dogru yolda her zaman her yerde Recep Tayyip Erdogan’ diyerek yürüyoruz. Elbette ki bugünün hayali yarinin gerçegidir gençlerimiz. Bu emanetleri bayragi vatani onlara emanet edecegiz. Gençlerin çok büyük bir teveccühü var. Sayin Cumhurbaskanimiza karsi tam bir güç vererek yaninda duruyorlar. Bizim tecrübelerimiz onlarin vizyonlari ile birlestigi zaman sahada inanilmaz güzel bir enerji olusuyor. Biz gençlige inaniyoruz. Gençligimizi çok seviyoruz. Diger cenahlarin söyledigi gibi gençlikle ilgili hiçbir kaygimiz yok. Gençlerin bize kattigi inanilmaz vizyonlar oluyor. Onlarin enerjisi ile açikçasi biz hiç yorulmuyoruz. Enerjimizi su an sahaya hakimiyetimizi gençlerden aldigimiz destege borçluyuz. Onun için onlara minnettariz” diye konustu.



“Gençler bizim her alanimizda var”

Bayrampasa’da gençlerin evine misafir olan AK Parti Milletvekili adayi Cahit Altunay, “Gençler bizim her alanimizda var. Sabah kahvalti programlarimiza bakanimizla beraber hep gençlerle oluyor. Aksam bulusmalarimiz gençlerle oluyor. Biz araziye hakimiz. Karis karis her yeri dolasmaya gayret ediyoruz. Vatandasimizin teveccühü yüksek. Karar netlesiyor. Kim ülke için proje tasarliyor, ortada. Insallah 14 Mayis günü zaferle çikacagiz” ifadelerini kullandi.

“Çat kapi gençlik ziyaretleri yapiyoruz”

Basaksehir’de gençlerle bulusan AK Parti 3. Bölge milletvekili adayi Halime Kökçe, “Basaksehir AK Parti Gençlik Kollari ile birlikte çalisiyoruz. Her gün Istanbul’un farkli bir yerinde programlar düzenliyoruz, bugün ise Basaksehir’deyiz. Çat kapi gençlik ziyaretleri yapiyoruz. Ilk kez oy kullanacak gençlerimizi ziyarete gidiyoruz ve minik bir hediyemiz oluyor. Gençlere kahve kupasi ve filtre kahve ikraminda bulunuyoruz. Cumhurbaskanimiz ve AK Parti’miz için destek istiyoruz. Gençler ile sohbet edip sikayetleri var ise onlari not ediyoruz. Bu etaptan sonra genis katilimli bir gençlik bulusmasi yapacagiz. Basaksehirli gençlerimiz ile birlikte sohbet edecegiz. Gençlerin kapilarina gidip hal hatirlarini sormalarimiz onlari memnun ediyor” diye konustu.



“Milletimizin bir kez daha sandikta çok net cevap vereceginin müjdesini sahada görüyoruz”

AK Parti Istanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayi Hulusi Sentürk, “Özellikle Türkiye’nin içinden geçmekte olan süreci kendilerine bir firsat zannedip bu sefer, hain emel demeyeyim çok agir olacak belki ama birilerinin emellerine uygun sonuç alacagini zannedenlere milletimizin bir kez daha sandikta çok net cevap vereceginin müjdesini sahada görüyoruz. Biz her zaman milletimizle beraber, insallah muhtesem Türkiye için yürüyüse devam edecegiz. Gelecegin Türkiye’sini onlara emanet edecegiz. O yüzden bu konuda daha hassas olmalarini bekliyoruz. Özellikle son dönemlerde Z kusagi diye yutturulmaya çalisilan bu mottolari ya da kaliplari reddetmelerini istiyoruz. Onlar bu vatanin evladi. Bu vatani da onlar gelecege götürecekler” dedi.



“Oyumuz Recep Tayyip Erdogan’a”

Sentürk ile bir araya gelen gençlerden Ugur Özdemir, “Vekil beyin gelmesinden çok memnun olduk. Sorunlarimizla ilgilendi. Önümüzde büyük bir seçim var. Seçim için her zaman ‘dogru zaman dogru adam’, oyumuz Recep Tayyip Erdogan’adir” dedi.



“Çok keyifli vakit geçirdik”

Mehmet Tunahan Yilmaz, “Hulusi Sentürk milletvekili adayimiz geldi, bugün bizleri ziyaret etti. Sorunlarimizla ilgilendi, sorunlarin çözümleri ile ilgilendi. Çok keyifli vakit geçirdik. ‘Dogru yol, dogru zaman, dogru adam.’ Sayin Recep Tayyip Erdogan’a simdiden gençler olarak tesekkürlerimizi sunuyoruz. Gençler olarak sorunlarimizla ilgileniyorlar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA