Yenisehir Belediyesinden Depremzede Çocuklara Özel Tiyatro

İçel Yenisehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu is birligiyle, deprem bölgesinden İçel’e gelen çocuklar için tiyatro oyunu sahnelendi.

Yenisehir Belediyesinden Depremzede Çocuklara Özel Tiyatro
Merkez üssü Kahramanmaras olan ve toplamda 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerin ardindan binlerce vatandasin geldigi İçel’de, Yenisehir Belediyesi çalismalarini sürdürüyor. Depremzede aileleri geçici barinma merkezlerinde misafir eden Yenisehir Belediyesi, çocuklari da unutmuyor. Çocuklara özel spor kurslari açan Yenisehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle de çocuklarin yaninda oluyor. Yenisehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu, çocuklarin içinde bulunduklari zor zamanlarda keyifli vakit geçirmelerine yardimci olmak için harekete geçti. Sahnelenen oyunla çocuklar, iki gün boyunca doyasiya eglendi.

Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, "Deprem sonrasi çocuklarin yasadigi stresi ve kaygiyi hafifletmek için Yenisehir Belediyesi olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Her yas grubuna yönelik aktivitelerle çocuklarimizin yanindayiz. Ilk gün dedigimiz gibi ’yaralari birlikte saracagiz’. Çocuklarimiz basta olmak üzere depremden etkilenen tüm yurttaslarimizin içinde bulundugu bu zor günleri asmalari için elimizden geleni yapacagiz. Katkilarindan dolayi Eti Çocuk Tiyatrosuna da ayrica tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA