Kendilerine Çarpan Kamyona Ates Edince Kendi Arkadasi Olan Kadini Öldürdü

Samsun’da bir kisi kendilerine çarparak yaralayan kamyon sürücüsüne tabancayla ates açinca bu sirada

Kendilerine Çarpan Kamyona Ates Edince Kendi Arkadasi Olan Kadini Öldürdü
kamyon sürücüsü ile tartisan kendi arkadasi 3 çocuk annesi kadini vurarak ölümüne yol açti.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Belediyeevyeri Mahallesi’nde dün gece saat 23.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Okan (51) ogluna ait otomobil ile seyir halindeyken kamyon sürücüsü Hakan Taskara (39) ile aralarinda tartisma çikti. Taraflar bir süre sonra araçlarindan indi. Hakan Taskara kamyonu Fatih Okan ve yaninda bulunan arkadasi Zeynur Sarikoca’nin (40) üzerine sürerek her ikisini de yaraladi.

Kamyonun çarpmasi sonucu ayagindan yaralanan Zeynur Sarikoca kamyon sürücüsünün yanina giderek tartistigi sirada otomobil sürücüsü Fatih Okan ise Hakan Taskara’ya tabancayla ates açti. Bu sirada tabancadan çikan kursunlardan biri Zeynur Sarikoca’nin kasigina isabet etti. Tabancayla kasigindan ve kamyonun çarpmasi sonucu da ayagindan yaralanan Zeynur Sarikoca ambulansla özel bir hastaneye, kamyonun çarpmasi sonucu sag ayaginin bilegi kirilan otomobil sürücüsü Fatih Okan ise baska bir özel hastaneye kaldirildi. Kamyon sürücüsü Hakan Taskara da olay yerinden kaçti.

Hastanede tedavi altina alinan 3 çocuk annesi Zeynur Sarikoca yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak bugün hayatini kaybetti. Olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü Hakan Taskara, polisin takibi sonucu Karasamsun Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltina alindi. Fatih Okan, hastanedeki tedavisinin ardindan polis tarafindan gözaltina alindi. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Fatih Okan ile Hakan Taskara çikarildiklari nöbetçi mahkemeye tutuklanarak Samsun Kapali Cezaevine gönderildi. Kamyonun çarpmasi sonucu kirilan ayagi alçiya alinan Fatih Okan tekerlekli sandalye ile cezaevine götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA