Bakan Kirisçi; 'Altili Masa Terör Örgütleriyle Isbirligi Içerisinde'

Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisçi, altili masanin PKK, PYD, FETÖ, bütün terör örgütleriyle, is birligi içerisinde olduklarini söyledi.

Bakan Kirisçi; 'Altili Masa Terör Örgütleriyle Isbirligi Içerisinde'
Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisçi, AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligini ziyaret etti. Burada yaptigi konusmada Bakan Kirisçi, "Dostlar, partimizin her kademesinde görev alan degerli dava arkadaslarim, öncelikle hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamliyorum. Bugün gecikmis olan Afyonkarahisar ziyaretimizi icra etmekten büyük bir memnuniyet duydugumu öncelikle belirtmek istiyorum. 14 Mayis’ta önemli bir seçim var. Seçim sürecinde de genel merkezimizden bizleri israrla talep eden illerimizin basinda Afyonkarahisar’imiz geliyordu. Tabii ki bu reddedilecek bir davet degildi. Biz de burada bu süreçte bir katkimiz olursa bundan mutluluk duyariz diye sizlerin arasindayiz” dedi.

Altili masanin toplantilarinin aylarca sürdügünü kaydeden Kirisçi; “Ama sürdürdükleri toplantilarda her meseleyi sözde müzakereyle bir zemine oturttuklarini ifade ederlerken ne hikmetse cumhurbaskani adayi konusunda bir anlasmazlik çikti. Uzlasamadilar. Masadan kalktilar geri döndüler geldiler. Bu kumar masasi, bu noter masasi, tanimlamalarinda bulundular ama ne oldu, ne bitti? Tekrar masaya geri dönüs yaptilar. Sonra beni falanca kisi ikna etti dedi.

Ve çikardiklari adayla ilgili de iste ittifakin açik, aleni ortaklarinin kimler oldugu da anlasildi. Dolayisiyla burada PKK, PYD, FETÖ, bütün terör örgütleriyle, is birligi içerisinde olduklarini artik el alem herkes görür hale geldi. Bundan dolayi da, 14 Mayis baska bir önem arz eder pozisyona girdi. Tipki rahmetli Menderes’in 14 Mayis 1950 de ‘Söz milletindir. Karar milletindir’ dedigi gibi artik böyle bir evreye geldik. 21 yilda bu ülkenin kazanimlarini Türkiye yüz yili vizyonu çerçevesinde yeni kazanimlar eklemeye devam edecegiz. Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde veyahut da bir cumhurbaskani adaylarinin dahi nasil belirlendigini bildigimiz bu yedili masaya bu ülkeyi teslim edecegiz. Allah göstermesin onlarin görev almasi, is basi yapmasi durumunda bunlarin neler yapabileceklerini burada tek tek saymak mümkün. Ama ben bunlari ifade etmekten bile milletim adina ürkerim, korkarim” dedi.

Kaynak: İHA