MHP Milletvekili Adayi Opalay, ''Karsi Güçlere Firsat Vermeyecegiz''

MHP Milletvekili adayi Suna Nursen Opalay, ’’Hedefimiz, Türkiye Cumhuriyetinin kurulusunun 100’üncü yilinda, Türkiye yüzyilinda Sayin Recep Tayyip Erdogan’in açik ara farkla tekrar Cumhurbaskani seçilmesidir’’ dedi.

MHP Milletvekili Adayi Opalay, ''Karsi Güçlere Firsat Vermeyecegiz''
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kongre Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunun açilisi MHP Ardahan milletvekili adaylari Onur Ümit Isik, Suna Nursen Opalay, Il Baskani Turgay Mert, Merkez Ilçe Baskani Hüsnü Aktas, Ülkü Ocaklari Baskani Serkan Yildiz ve partililerin katilimi ile gerçeklesti.

Açilista konusan Ardahan MHP milletvekili adayi Suna Nursen Opalay, Cumhur ittifakinin kurulmasiyla ülkemizde her anlamda önemli gelismeler yasandigini söyledi.



Opalay, karsi güçlere firsat vermeyeceklerini ifade ederek, ’’Türkiye bölgesinde güçlü ve uluslararasi arenada oyun kurucu bir ülke haline geldi. Bizler Libya’da, Suriye’de, Karabag’da ve Ukrayna’da hem askeri hem de bürokratik olarak tüm gücümüzle sahada ve masada yer aldik. Bundan sonraki süreçte de uluslararasi arenada lider ülke Türkiye mücadelemiz devam edecektir. Güçlü bir Türkiye için 14 Mayis’ta Cumhurun zaferine ihtiyacimiz var. Bizler Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen iradesiyle yola çiktik. Seçimlere çok az kaldi. Sahada Cumhur ittifaki ile birlikte sonuna kadar mücadelemiz devam edecegiz. Karsi güçlere firsat vermeyecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA