Kapali Spor Salonuna Prefabrik Kolon Montaji

Isparta Belediyesi tarafindan Sehit Burhan Açikkol Ortaokulu’na insa edilen Kapali Spor Salonu için çalismalar devam ediyor. Çalismalarda son olarak prefabrik kolon montaji gerçeklestirildi.

Kapali Spor Salonuna Prefabrik Kolon Montaji
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, bir yandan sehre yeni spor yatirimlari kazandirmaya devam ederken diger taraftan egitime de büyük destek veriyor. Bugüne kadar sehre yapilan semt sahalari, spor komplekslerinin yani sira egitim alaninda ögrencilerin spor yapabilmeleri için yeni alanlar olusturuluyor. Bu çerçevede Isparta Belediyesi tarafindan Sidre Mahallesi’nde bulunan Sehit Burhan Açikkol (Sidre 2000) Ortaokulu’na 920 metrekare alana sahip Kapali Spor Salonu kazandiriliyor. Sehit Burhan Açikkol Ortaokulu Kapali Spor Salonu’nun 7 milyon 749 bin 997 TL + KDV bedelle ihalesinin gerçeklestirilmesinin ardindan yüklenici firmanin basladigi insaat çalismalari araliksiz sürüyor.

Çalismalarda ilk olarak bölgede hafriyat alimlari gerçeklestirildi.

Hafriyat aliminin ardindan zemin beton dökümleri yapilirken, son olarak prefabrik yapiminin beton kolonlarinin montaji gerçeklestirildi.

Çalismalarin tamamlanmasiyla Sehit Burhan Açikkol Ortaokulu, modern bir kapali spor salonuna kavusacak, ögrenciler burada istedikleri gibi spor yapabilecek.
Kaynak: İHA