Yunusemreli Çocuklar Doyasiya Eglendi

Yunusemre Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda gerçeklestirdigi etkinliklerle çocuklarin bayramlarini dolu dolu geçirmelerini sagladi.

Yunusemreli Çocuklar Doyasiya Eglendi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Yunusemre’de dolu dolu geçti. Yunusemre Belediyesinin hazirladigi etkinliklerde hem çocuklar hem de aileleri 23 Nisan coskusunu doyasiya yasadi. Yunus Emre Millet Çarsisi’nda düzenlenen organizasyonda sisme oyun parklari kuruldu, çocuklar palyaço ve maskot ile eglendi, miniklere misir, pamuk seker ve macun ikram edildi. Yunus Emre Millet Çarsisi Etkinlik Salonu’nda çocuklarin çok sevdigi "Baska Bi Küçük Prens" isimli tiyatro oyunu da sahnelendi. Gün boyu çocuklarin bol bol eglendigi etkinlikler ile çocuklar bayramlarini en güzel sekilde kutladi. 0-14 yas araligindaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen çekilis çerçevesinde 3 bisiklet, 5 tablet, 5 akilli saat, 5 mangala, 5 bluetooth kulaklik sahibini buldu. Yunusemre Belediyesinin düzenledigi etkinliklere, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Adayi Fatih Katiöz, daire müdürleri, çocuklar ve aileleri katildi.

Yunusemreli çocuklar için yogun bir sekilde çalistiklarini belirten Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, onlarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutladi. Baskan Çerçi’nin ardindan konusan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da çocuklari bu özel günlerinde unutmayan Baskan Çerçi’ye tesekkür ederek, ülkenin gelecegi olan çocuklarin bayramini tebrik etti.
Kaynak: İHA