Kargi'da 23 Nisan Törenlerle Kutlandi

Çorum’un Kargi ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami düzenlenen törenle kutlandi.

Kargi'da 23 Nisan Törenlerle Kutlandi
Kargi Kaymakamligi’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle baslayan programda Kargi Ilçe Milli Egitim Müdürü Ugur Uluçay ve ögrenciler tarafindan Atatürk anitina çenek sunuldu.

Spor salonunda devam eden kutlamalara Kargi Kaymakami Taha Soydas, Kargi Belediye Baskani Zeki Sen, Cumhuriyet Savcisi Onur Erten, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kargi Kaymakami Taha Soydas ve Belediye Baskani Zeki Sen vatandaslarin bayramini kutladi.

Günün anlam ve önemini belirten bir konusma yapan Ilçe Milli Egitim Müdürü Ugur Uluçay, "Degerli yönetici ve ögretmen arkadaslarim; ülkemizin, milletimizin, dünyanin ve insanligin gelecegi ve barisa katkisi açisindan büyük önem tasiyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni her geçen yil daha coskulu, heyecanli ve sevinçli kutlarken, gelecegimizin güvencesi olan sevgili yavrularimizin en donanimli sekilde yetismesi için daha fazla çalismamiz gerektiginin de bilincindeyiz. Biliyoruz ki, bugün milletlerarasi iliskilerde; egemenlik ve güç kavrami, bilgiyi kullanma yetenegine sahip olanlar ve yeteneklerini gelistirenler tarafindan etkili ve güçlü bir sekilde kullanilmaktadir. Bu itibarla gelecegimizin en büyük teminati olan çocuklarimizi ve gençlerimizi bilgili, toplumun ihtiyaçlarina cevap verebilecek girisken, küresel düsünüp, yerel hareket edebilen tarzda yetistirebilme sorumlulugu üzerinizdedir. Sizin bunu gerçeklestirebileceginizden eminiz. Yapmakta oldugunuz bu kutsal görev her türlü takdirin üzerindedir" dedi.

Program daha sonra ögrencilerin gösterilerini sunmalari ve siirlerini okumalarinin ardindan Kargi Kaymakami Taha Soydas ve protokol üyeleri tarafindan çesitli yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödüllerin verilmesinin ardindan son buldu.
Kaynak: İHA