IYI Parti Genel Baskani Aksener, Konya'da

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, “Esnaf dükkaninda müsteri nasil velinimetse, siyasetçi için de müsteri seçmendir. Dolayisiyla seçmen velinimettir diyerek , o seçmene, o seçmenin talebine uygun proje üretmek, hizmet üretmektir ve bütün rekabet bunun üzerine olur"dedi.

IYI Parti Genel Baskani Aksener, Konya'da
IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, Ramazan Bayrami’nin üçüncü gününde Konya’da seçim koordinasyon merkezi açilisi ve bayramlasma programina katildi.

IYI Parti Genel Baskani Aksener, Zafer Meydaninda düzenlenen programda seçim otobüsünün üzerinden vatandaslara seslendi.

“Esnaf dükkaninda müsteri nasil veli nimetse, siyasetçi için de müsteri seçmendir"

14 Mayis seçimlerine iliskin açiklamalarda bulunan Genel Baskan Meral Aksener, “14 Mayis’taki seçime 21 gün kaldi. Türkiye’nin her yerini gezdim ve o dükkanlarin içinde tek bir kere bile kendi partimi övmedim. Sadece o dükkanin sahibinin, o esnafin derdini ve orada müsteri olarak bulunan insanlarin ya da çalisanlarin dertlerini, sorunlarini dinledim. Daha sonra bu sesi kamuoyuyla paylastik. Çözümlerini, projelerini yaptik ve iktidara döndük. Dedik ki, böyle dertler var. Bunlari yerine getirin. Bir kismini yerine getirdiler, bir kismini getirmediler. Buradaki amacim suydu, biz savasa gitmiyoruz, biz seçime gidiyoruz. Seçim nedir? 5 yilda bir sonrasinda gidilip sizin iradenize basvurulup ve bütün siyasi partilerin sizin dertlerinize dair çözümler ürettigi, projeler ortaya koydugu, ayni o esnaf dükkaninda müsteri nasil velinimetse, siyasetçi için de müsteri seçmendir. Dolayisiyla seçmen, velinimettir diyerek ona, o seçmene, o seçmenin talebine uygun proje üretmek, hizmet üretmektir ve bütün rekabet bunun üzerine olur. Simdi bakin burada kimin ne oldugunu kimse bilmiyor. Ortak nokta nedir. Simdi bunun nedeni nedir? Dertleriniz var. Bizlerden umudunuz var. Partimizden umudunuz var. Buraya geldiniz, bizi dinleyeceksiniz ve bir karar alip gideceksiniz. Eminim bazilariniz diger siyasi partilerin temsilcilerini de dinleyeceksiniz ve bir karar vereceksiniz hepsi bu” dedi.

Aksener, “Çobanlik yapan Türk vatandasi kardeslerimizin sigortasi ya da Bagkur’unu devlet olarak biz ödeyecegiz. Köyünde tarim yapmak isteyen gençlerin tesvik edilmesi için onlarin 5 yil boyunca hem esinin, hem kendisinin sigorta ya da Bagkur’unu devlet olarak biz ödeyecegiz. KPSS magduru olmus gençlerimizin haklarini iade edecegiz” diye konustu.

Programa IYI Parti lideri Aksener’in yani sira Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, IYI Parti milletvekilleri ve milletvekili adaylari katildi.

Kaynak: İHA