Hatay'da Lunapark Çocuklarin Yüzlerini Güldürdü

Kahramanmaras’ta yasanan depremlerde n büyük yikima ugrayan illerin basinda gelen Hatay’da çocuklar Ramazan Bayrami ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla geldikleri lunaparkta doyasiya eglenerek, yüzlerinde ki depremin üzüntüsü etkisi geçicide olsa yerini tebessüme birakti.

Hatay'da Lunapark Çocuklarin Yüzlerini Güldürdü
Kahramanmaras’ta meydana gelen depremin zarar verdigi illerin basinda gelen Hatay Ramazan Bayramini buruk geçiriyor. Depremde hayatini on binlerce vatandasin hayatini kaybettigi sehirde, ilk bayram hüzün hakim. Depremin etkiledigi çocuklar ise, çesitli etkinliklerle mutlu ediliyor. Çadir ve konteynir kentlerde çocuklar için farkli etkinlikler düzenleniyor. Bunun yani sira deprem öncesinde çocuklarin doyasiya eglendigi lunaparkta, çocuklarin hem depremin etkisinden kurtulmalari hem de bayram ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminda eglenmeleri için açildi. Lunaparka gelen çocuklar gün boyu eglendi. Deprem sonrasinda yüzlerinde tebessüm olusan ve eglenen çocuklarin mutluluklari yüzlerinden okundu.

“Herkesin daha iyi duruma gelmesini istiyoruz”

Arkadaslariyla lunaparka gelen Sahin Çaglar, eglendiklerini belirterek, düsüncelerini söyle dile getirdi:

“Çok iyi geçiyor. Egleniyoruz lunaparkta. Çocuklar çok mutlu. Herkes iyi olmaya çalisiyor. Bu deprem herkesin canini sikti. Suan iyi egleniyoruz. Herkes için iyi bir umut bekliyoruz. Herkesin daha iyi bir duruma gelmesini istiyoruz. Bekliyoruz.”

Kardesleriyle lunaparka geldigini ifade eden Sahap Lavsi ise “Kötü günler yasadik. Bugün lunaparka geldik. Egleniyorlar biraz biraz” dedi.

Kaynak: İHA