Esenler Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami'ni Cosku Ile Kutladi

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte, pamuk seker ile Osmanli Macunu dagitilirken, yüzlerini boyatan çocuklar doyasiya eglendi.

Esenler Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami'ni Cosku Ile Kutladi
Esenler Belediyesi, tüm yurtta cosku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla ilçede bir dizi etkinlik gerçeklestirdi. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikle çocuklarin yüzü güldü. Pamuk seker ile Osmanli Macunu dagitilan çocuklar ikramlarin tadini çikarirken, palyaçolar esliginde yüzleri boyandi. Sisirilen balonlara sekil verilirken, oyunlar esliginde çocuklar eglenceli zaman geçirdi.

"Çok egleniyoruz"

Etkinlikte konusan ikiz kardesler Asli ve Zeynep Akgeyik, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutluyoruz. Çok egleniyoruz. Bize Türk bayragi, macun ve misir hediye ettiler” dedi.



"Çocuklarimiz için çifte bayrami kutluyoruz"

Çocuklarini kutlamalara getiren Kenan Akgeyik, "Çocuklarimiz için çifte bayrami kutluyoruz. Bugünümüzü onlara ayirdik. Burada hem egleniyorlar hem de oyun oynayabiliyorlar. Bu sayede bizler de güzel havanin tadini çikariyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA