Atil Alan Sosyal Alana Döndü, Çocuklar Çifte Bayram Yasadi

Alasehir Belediyesi, eski devlet hastanesinin bulundugu yerdeki atil alani hazirladigi projeyle ilçe sakinlerinin keyifle zaman geçirecegi bir sosyal alana dönüstürdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda açilisi yapilan alanda çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi.

Atil Alan Sosyal Alana Döndü, Çocuklar Çifte Bayram Yasadi
Manisa’nin Alasehir ilçesinde eski devlet hastanesinin bulundugu atil alan, Alasehir Belediyesinin hayata geçirdigi projeyle sosyal donati alanina dönüstürüldü. Yaklasik 6 bin metrekarelik alan; yürüyüs yolu, spor alanlari, oyun gruplari, aydinlatma sistemleri ve peyzaj çalismalariyla modern bir görünüme kavustu. Alasehir Belediyesi, alanin açilisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda yaparak, çocuklara özel etkinlikler düzenlendi.

Çifte bayram yasayan çocuklar, palyaço, maskotlar, animasyon oyunlari, yüz boyama ve çesitli etkinliklerle doyasiyla eglendi. Yine çocuklara pamuk seker, patlamis misir, Osmanli macunu gibi ikramlar yapildi.

Açilista konusan Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, "Sehrinizin en güzel yerlerinden olan eski hastane yeri atil durumda ve çevreye hos olmayan bir görüntü veriyordu. Belediye olarak hem çevreye güzel bir görüntü saglamak ve mahalle sakinlerinin rahatlikla dinlenebilecekleri bir ortam olusturmayi planladik. Bugün gelecegimiz olan çocuklarimizin özel günlerinde onlar için özel bir etkinlik hazirladik. Bu parkimiz hem çocuklarimiza hem de yetiskinlerimize hizmet edecegi için çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: İHA