AK Parti Milletvekili Adayi Eminoglu, 23 Nisan'i Çocuklarla Bulustu

AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Adayi Enes Eminoglu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda Esenler’de bulunan Millet Bahçesinde çocuklarla bir araya gelerek top oynadi.

AK Parti Milletvekili Adayi Eminoglu, 23 Nisan'i Çocuklarla Bulustu
AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Adayi Enes Eminoglu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda çocuklarla bir araya geldi. Esenler’de bulunan 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde çocuklarla bulusan Eminoglu, çocuklarin bayramini kutladi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Eminoglu, daha sonra onlarla top oynadi. Kaybedenin olmadigi oyunun ardindan milletvekili adayi çocuklar ile bir araya gelerek fotograf çektirdi. Oyundan sonra çocuklara top hediye eden Eminoglu, millet bahçesinde piknik yapan vatandaslari da ziyaret edip destek istedi.

“Onlar için canla basla çalismaya devam edecegiz”

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayi Enes Eminoglu, çocuklarin bu ülkenin gelecegi oldugunu dile getirerek “Çok mutluyuz. Hava çok güzel, Esenler çok güzel. Su anda 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeyiz. Burasi su anda gerçekten civil civil. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami. Bizde bugün ziyaretlerimize bir taraftan devam ederken, diger taraftan da çocuklarimizla birlikte zaman geçirdik. Onlarla top oynadik, top dagittik. Biz her zaman çocuklarimizla ve gençlerimizle bir aradayiz. Çocuklarimiz heyecanli. Onlar bizim gelecegimiz. Onlar için canla basla çalismaya devam edecegiz” dedi.



“Sayin Cumhurbaskanimiza çok ciddi bir teveccüh var”

Saha çalismalarinda gitmis olduklari yerlerde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a büyük bir teveccüh oldugunu dile getiren Eminoglu, "Önümüzde 3 haftalik bir zaman dilimi kaldi. Seçimler için her gün cadde cadde, sokak sokak, vatandaslarimizla, esnaflarimizla ve hane ziyaretlerimizle bulusuyoruz. Çok güzel ve olumlu bir hava var. Sayin Cumhurbaskanimiza çok ciddi bir teveccüh var. Vatandaslarimiz ferasetli, yasanilanlari görüyorlar. Kimin kiminle oldugunu da görüyorlar. Niçin bir arada olduklarini ve hangi terör örgütleri ile isbirligi yaptiklarini çok iyi biliyorlar. O yüzden güçlüyüz, eminiz, kararliyiz. 14 Mayis’ta büyük zafere emin adimlarla ilerliyoruz” seklinde konustu.

Havanin güzel olmasini firsat bilip ailesi ile birlikte Millet Bahçesi’ne gelen Ersin Kaplan, "Biz her zaman Cumhurbaskanimizin pesindeyiz. Allah onun ömrünü uzun etsin. Allah ondan razi olsun. Milletvekilini de iyi gördüm çok sükür. Herkesle ilgileniyor. Allah razi olsun hepsinden” dedi.

Havanin güzel olmasiyla birlikte çocuklarini eglendirmek için parka gelen Irfan Karaman ise seçimin çekismeli geçse de bir AK Parti’li olarak kazanacaklarindan emin oldugunu dile getirdi. Karaman, “Çocuklar için güzel etkinlikler yapiyorlar. Millet Bahçesi de bir örnek buna. Biz 20 yildir yola devam diyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA