AK Parti Aydin Milletvekili Adayi Abak Açiklamasi 'Adnan Menderes'in Ve Efeler'in Kemiklerini Sizlatir'

AK Parti Aydin Milletvekili Adayi Mustafa Abak, “HDP’nin Aydin’dan milletvekili çikartmasi demek Menderes’in ve Efeler’in kemiklerini sizlatmak demek” dedi.

AK Parti Aydin Milletvekili Adayi Abak Açiklamasi 'Adnan Menderes'in Ve Efeler'in Kemiklerini Sizlatir'


AK Parti Aydin Milletvekili Mustafa Abak, Çine‘de mahalle muhtarlari ile mahalle baskanlariyla bir araya geldi. AK Parti Çine Ilçe Baskani Burhan Kandemir, Kadin Kollari Baskani Ayse Tozar, Gençlik Kollari Baskani Kaan Namli, Çine Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Tarhan ve partililer tarafindan karsilanan Abak, kahvaltili toplantida mahalle muhtarlarina kendini tanitti.

Toplantinin açilis konusmasini yapan AK Parti Ilçe Baskani Burhan Kandemir, 14 Mayis seçimin önemli oldugunu söyleyerek, “Geldiginiz için tesekkür ederek her iki bayramlarinizi kutluyorum. 14 Mayis seçimini sizleriniz destegi zaferle sonuçlandiracagiz. Bu seçim Türkiye Yüzyilina devam edecegimiz önemli bir seçim olacak” ifadelerini kullandi.

Milletvekili Adayi Mustafa Abak, 6’li Masa’nin 7’nci ortaginin HDP olugunu belirterek, muhalefeti elestirdi.

CHP’nin, HDP’yi ziyaretinde kirli pazarliklarin gün yüzüne çiktigini belirten Abak, “HDP millet ittifakini destekleyecegini, Cumhurbaskani adayi çikarmayacagini söyledi.

CHP’nin HDP’ye ziyaretinde kirli pazarlik gün yüzüne çikti. PKK sözcüleri ‘Kiliçdaroglu’na destek verecegiz ama taleplerimiz var’ dediler. Abdullah Öcalan’in saliverilmesi, TSK sinirdaki operasyonlarinin durdurulmasi tutuklu ve hükümlülerin saliverilmesi gibi istekler siralandi. Çok üzücü ki Atatürk’ün kurudugu CHP böyle bir pazarlik içerisine girdi” ifadelerini kullandi.

AK Parti’nin Aydin’da birinci parti çikmasinin neden önemli oldugunu anlatan Abak, sözlerine söyle devam etti:

“HDP’nin Aydin’da birinci sira adayi Ebru Günay. Kendisi PKK lideri Abdullah Öcalan’in avukati. Allah korusun HDP buradan bir vekil adayi çikartmasi demek merhum Adnan Menderes’in ve Efeler’in kemiklerinin sizlamasi demektir. Bunun önüne geçecek yegane unsurda Ak Parti’nin Aydin’da birinci parti çikmasi ve zaferle ayrilmasidir”

Muhtarlara hakkettigi degerin Recep Tayyip Erdogan tarafindan verildigini söyleyen Abak, “Muhtarlari hakkettigi degeri veren bizim bir genel baskanimiz var. Göreve geldiginden beri muhtarlara deger verdigini göstermistir. Birçok konuda çalismalar yapmis muhtarlarimizin aldigi ücreti asgari ücret seviyesine de çikarmistir. Sizlerin desteklerinizi bekliyoruz” açiklamalarinda bulundu.

Çine ziyaretini muhtarlarla baslayan AK Parti Aydin Milletvekili Adayi Mustafa Abak, daha sonra mahalle ziyaretleri ile seçim çalismasina devam etti.
Kaynak: İHA