Siirt'te Sehit Aileleri Ve Afetzede Aileler Yalniz Birakilmadi

Siirt Vali Yardimcisi Muhammed Sait Baytok, görev basindaki güvenlik güçlerini, sehit yakinlarini ve depremzede aileleri ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Siirt'te Sehit Aileleri Ve Afetzede Aileler Yalniz Birakilmadi
Siirt Vali Yardimcisi Muhammed Sait Baytok, Kezer yerleskesinde bulunan jandarma uygulama noktasi, Kilit-1 polis uygulama noktasini ziyaret etti. Vali Yardimcisi Baytok, güvenlik güçlerinin, halkin huzur ve güvenligi için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalistigini belirterek bayramlarini kutladi. Vali Yardimcisi Baytok, uygulama noktasinda durdurulan araçlara çikolata ikraminda bulunarak vatandaslarin da bayramini kutladi.

Vali Yardimcisi Baytok daha sonra Siirt Egitim ve Arastirma Hastanesinde saglik çalisanlari ve hastalari ziyaret etti. Hastalara geçmis olsun dileginde bulunarak bayramlarini tebrik eden Baytok, saglik durumlari hakkinda bilgi aldi.

Sehit aileleri ve depremzede aileler yalniz birakilmadi

Baytok ve beraberindeki heyet, Pervari/Köprüçay köyü kirsalinda 1994 yilinda bölücü terör örgütü PKK mensuplarinca sehit edilen güvenlik korucusu Nezir Çiftçi’nin ailesini ve yakinlarini ziyaret etti, bayramlarini kutladi. Sehit yakinlari ile bir süre sohbet eden Vali Yardimcisi Baytok, Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’nun selamlarini iletti. Sehit çocuklarina çesitli hediyeler verdi.

Vali Yardimcisi Baytok ve beraberindekiler daha sonra 6 Subat’ta meydana gelen deprem nedeniyle Siirt’te misafir edilen Faruk Aygan’in ailesini ziyaret etti. Ailenin sorun ve taleplerini dinleyen Baytok, ailenin bayramini kutladi.

Ziyarette Vali Yardimicis Baytok’a Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Il Emniyet Müdürü Hakan Yildirimoglu eslik etti.
Kaynak: İHA