Trabzonlulardan Zirhlioglu'na Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa 2’inci Bölge Adayi Fevzi Zirhlioglu, seçim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Trabzonlulardan Zirhlioglu'na Tam Destek
MHP Bursa 2’nci Bölge Milletvekili Adayi Fevzi Zirhlioglu, 14 Mayis seçimlerine yönelik gerçeklestirilen programlar çerçevesinde Orhangazi Ülkü Ocaklari ve Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanisma Dernegi’ni ziyaret etti. 14 Mayis’ta yapilacak seçimlerin önemine dikkat çeken Zirhlioglu, Bursa’da yasayan Trabzonlulardan destek istedi.

Ekonominin birlik ve beraberlik içerisinde çözülebilecegini vurgulayan Zirhlioglu, “Bugün muhalefetin özellikle üzerinde tepindigi en önemli konu ekonomi. Çünkü hakikaten her insanimizi dogrudan etkileyen bir problem. Söyle bir pencere açmak gerekirse bugün ekmegimizin yarisini kaybettik, cebimizdeki parayla 1 kilogram yerine yarim kilogram kiyma aliyoruz. Bu millet bir ve beraber olursa yarin ekmegini de büyütür, gelirini de yükseltir, refahini da paylasir bu mümkündür. Ama bu millet vataniyla ilgili sikintiya düserse paranin da pulun da hükmü yok” seklinde konustu.

Kaynak: İHA