Tirin Çarptigi Sahis Metrelerce Ileri Böyle Savruldu

Afyonkarahisar’da yolda karsidan karsiya geçmeye çalisan bir kisiye tir çarpti. Sahsin çarpmanin etkisi ayakkabilarinin çiktigi ve metrelerce ileriye savruldugu kaza aninin güvenlik kamerasi görüntüsü ise görenleri dehsete düsürdü.

Tirin Çarptigi Sahis Metrelerce Ileri Böyle Savruldu
Olay, Dinar ilçesi Yeni Denizli Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, G.Ö., idaresindeki 20 NT 707 plakali tir yolda karsidan karsiya geçmeye çalisan Süleyman T.’yi fark edemeyerek çarpti. Çarpmanin etkisi ile Süleyman T., metrelerce ileriye savruldu. Olayin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Süleyman T., ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Talihsiz adam buradaki müdahalesinin ardindan ise kent merkezinde ki üniversite hastanesine sevk edildi.

Talihsiz adamin ayakkabilari ayagindan çikip havaya firladi

Süleyman T.’nin saglik durumu ciddiyetini korurken, tir sürücüsü G.Ö., ise ifadesinin ardindan serbest birakildi.

Öte yandan, güvelik kamerasina yansiyan kaza ani görenleri adeta dehsete düsürdü. Görüntüde Süleyman T.’nin tiri fark ederek kollarini kaldirip, tiri durdurmaya çalistigi ancak çarpmanin önüne geçemedigi görülüyor. Tirin çarptigi Süleyman T.’nin ayakkabilarinin ikisinin de çiktigi ve kendisinin metrelerce ileriye savrularak bir sürü sürüklenmesi ise kazanin siddetini gözler önüne serdi.
Kaynak: İHA