Nilüfer Belediyesi'nde Geleneksel Bayramlasma

Nilüfer Belediyesi çalisanlari, Ramazan Bayrami erken kutladi. Baskan Turgay Erdem bütün dis birimleri gezerek herkesin bayramini kutlarken, Halk Evi’nde de çalisanlar topluca bayramlasti. Temizlik Isleri Santiyesine de bayramlasmak için giden Baskan Erdem, davul zurnali sürprizi ile karsilandi.

Nilüfer Belediyesi'nde Geleneksel Bayramlasma
Nilüfer’de bayramlasma gelenegi bu yil da devam etti. Belediye çalisanlari bayram tatili öncesi bayrami hep birlikte kutladi. Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Baskan Yardimcilari ile birlikte dis birimlerin hepsini gezerek personelle bayramlasti. Alaaddinbey Hizmet Binasi, Nâzim Hikmet Kültürevi, Konak Kültürevi, huzurevleri, Üçevler Kütüphanesi, zabita müdürlügü, Nilüfer Kent Konseyi gibi dis birimlerin hepsine giden Baskan Erdem, herkese güzel bir bayram geçirmeleri dileginde bulundu.

Temizlik Isleri Santiyesi’ne de giden Baskan Erdem burada çalisanlarin davul zurna sürpriziyle karsilasti. Yakin zamanda gerçeklesen toplu is sözlesmesinden duyduklari memnuniyeti davul zurnayla kutlayarak ifade eden çalisanlar, bayramlasmada Baskan Erdem’e tesekkürlerini iletti. Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Halk Evi’nde de personelle bir araya geldi. Burada Baskan Erdem herkesle tek tek bayramlasirken, çalisanlar da birbirlerinin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA