Ince'den Ogan'a Yanit Açiklamasi 'Izlenme Oranina Bir Bakalim, Oy Orani Da 3 Asagi 5 Yukari Belli Olur'

Cumhurbaskani Adayi Sinan Ogan’in Muharrem Ince’nin oylarinin kendisine kaydigi yönündeki açiklamasina yanit veren Cumhurbaskani Adayi ve Memleket Partisi Lideri Muharrem Ince, “Ben Babala TV’ye çiktim. Sayin Sinan Ogan da çikti. Bir hafta sonunda yayinlaninca bakalim izlenme oranindan oy oranini da çikaririz diye düsünüyorum. Erken konusmamak lazim. Izlenme oranina bir bakalim oy orani da 3 asagi 5 yukari belli olur” dedi.

Ince'den Ogan'a Yanit Açiklamasi 'Izlenme Oranina Bir Bakalim, Oy Orani Da 3 Asagi 5 Yukari Belli Olur'
Memleket Partisi Lideri Muharrem Ince, memleketi Yalova sokaklarinda gezerek vatandaslari ve esnaflari selamladi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’ndan baslayan yürüyüs Cumhuriyet, Fatih, Spor, Caddesi, Kartali, Çesme Sokak ve Istanbul Caddesi üzerinde devam etti. Istanbul Caddesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açilisini gerçeklestiren Ince, yaptigi konusmada, "Slogan ne, ‘Ne sagdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan. Ne cumhur ne millet, tek yol memleket. Düzlüge çikaracagiz bu memleketi. Uçurumun kenarindan çekip alacagiz. Ne Erdogan’la olur, ne Erdogan’in eskileriyle olur. Ikisi ile de olmaz. Üçüncü bir yol lazim bize üçüncü bir yol. Onun için yollardayiz. Dün Izmir’deydim, bugün Yalova’dayim. Devam edecegiz. Merak etmeyin daha 25 gün var. Bu isi bitirecegiz. Hiçbir kimsenin süphesi olmasin. Bir yanda tek aday, öbür yanda tek aday. Ya biz tek adamdan biktik. Niye tek aday? Sandik orada yarisalim. ‘Sonuç kötü olursa faturayi sana keseriz.’ Yapma ya. Demek ki siz sonucun kötü olmasiyla ugrasiyorsunuz. Demek ki sizin derdiniz, 17 parti bir araya gelmissiniz. 11 büyük sehir var. Trilyonlarca lira hazine yardimi var. Gazeteleriniz, televizyonlariniz var. Bu garibanin bir tane 2006 model otobüsü, bir de telefonu var. Bir otobüsle, bir telefonla, bu iktidari da bu muhalefeti de birlikte gönderecegiz. Alayini paketleyecegiz, alayini" dedi.

Ince, ardindan irtibat bürosunun açilisini gerçeklestirdi. Burada gazetecilerin sorularini yanitlayan Ince, diger Cumhurbaskani Adayi Sinan Ogan’in, “Muharrem Ince’nin oylari bana kaydi” açiklamasini degerlendirdi. Öncelikle Sinan Ogan’a basarilar dileyen Ince, “Ikincisi ben Babala TV’ye çiktim. Sayin Sinan Ogan da çikti. Bir hafta sonunda yayinlaninca bakalim izlenme oranindan oy oranini da çikaririz diye düsünüyorum. Erken konusmamak lazim. Izlenme oranina bir bakalim oy orani da 3 asagi 5 yukari belli olur" dedi.

Kaynak: İHA