Bozüyük Belediyesinin Minik Baskani Makam Koltuguna Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Bozüyük’te Saffet Seker Ilkokulu 4’üncü sinif ögrencisi Bahar Emir Bozüyük, belediye baskanligi koltuguna oturdu. Minik Emir, ögrencilerin güvenli geçisi için kasis ve okulun bahçesine yumusak zeminli çocuk oyun alani istedi.

Bozüyük Belediyesinin Minik Baskani Makam Koltuguna Oturdu
Dünya üzerinde çocuklara armagan edilmis tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, makam koltugunu Bahar Emir’e devretti. Baskan Bakkalcioglu’na çiçek takdim ettikten sonra makam koltuguna oturan çocuk baskan Bahar Emir, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103’üncü yil dönümünde ben burada olmaktan dolayi gururluyum ve mutluyum. Bizleri yarinin büyükleri diyerek onurlandiran bizlere güvenen, bizlere tüm haklarimizi kazandiran basta sevgili Atam Mustafa Kemal Atatürk’e ve bizleri burada konuk eden Bozüyügümüzün Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’na çok tesekkür ediyorum. Yurdumdaki ve dünyadaki tüm çocuklarin çok ama çok mutlu olmalarini istiyorum. Biz çocuklar gülen, mutluluklar saçan bir dünyada yasamak istiyoruz. Bu yüzden siz sevgili büyüklerimizden bizlere yemyesil ormanlariyla, masmavi sulariyla baris ve sevgi içinde bir dünya birakmanizi istiyoruz. Bizler yani yarinin büyükleri ve sahipleri sizin bize miras olarak biraktiginiz bu dünyaya sahip çikmak için çok çalisiyoruz ve daha da çok çalisacagimiza söz veriyoruz” dedi.



"Gelecek sizsiniz, gelecekte ülkeyi de siz yöneteceksiniz"

Renkli görüntülerin ortaya çiktigi programda Baskan Bakkalcioglu, çocuk Baskan Bahar Emir’e akilli saat, Nutuk ve Türk bayragi hediye ederek, "Seni tanidigima çok memnun oldum. Gelecegin güzel olsun, ülkemizin de gelecegi güzel olsun. Hepinize tesekkür ediyorum. Bizi onore ettiniz. Gelecek sizsiniz, gelecekte ülkeyi de siz yöneteceksiniz. Kaymakam olacaksiniz, belediye baskani olacaksiniz, milletvekili olacaksiniz. Görevlerinizi mutlaka güzel bir sekilde yapacaginiza ben inaniyorum. Çocuklarimizin gelecegi sahiplenecegine inaniyorum. Atatürk’ü onun kurdugu Cumhuriyeti ilelebet payidar tutacaksiniz, buna inaniyorum" diye konustu.



"Ögrencilerin güvenli geçisi için kasis ve okulun bahçesine yumusak zeminli çocuk oyun alani istiyoruz"

Ardindan baskanlik koltuguna oturan Bahar Emir, okulunun önünde bulunan Fahri Korutürk Caddesi’ne ögrencilerin güvenli geçisi için kasis ve okulun bahçesine yumusak zeminli çocuk oyun alani istedi. Son olarak minik belediye baskani, Ilçe Milli Egitim Müdürlügünü de arayarak ögrencilerin güvenligi için okul bahçesinin duvarlarinin yükseltilmesi istedi.

Daha sonra çocuk Baskan Bahar Emir, Baskan Bakkalcioglu ile belediyenin kültür ve sanat faaliyetleri hakkinda görüserek sanatevinde yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA