Aziziye Belediyesi Isçilerine Çifte Bayram

2023 yilina isçileri için yaptigi rekor maas zammiyla giren Aziziye Belediyesi, bayrami da yine ikramiye jestiyle karsiladi.

Aziziye Belediyesi Isçilerine Çifte Bayram
Isçilerin Haziran ayinda ödenmesi gereken ikramiyeleri, Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan’in talimatiyla hesaplarina bugün yatirildi. Baskan Orhan, 245 isçinin toplu sözlesmeden dogan ikramiye alacaklarini simdiden ödediklerini söyleyerek, “Çalisanlarimiza çifte bayram yasatmak için böyle bir karar aldik ve geregini yaptik. Mali imkanlarimiz ve kaynaklarimiz buna el veriyorken, isçi kardeslerimizi sevindirmek, bizim için de büyük bir mutluluk vesilesi oldu” dedi.

Isçilerimizin Hep Yanindayiz

Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan, isçiler için 2023 yilina da rekor denilebilecek düzeyde bir maas artisiyla “merhaba” dediklerini hatirlatarak, “Her firsatta ve her ortamda dile getirdigimiz gibi, çalisanlarimiz bizim bel kemigimiz. Onlarin emekleri ve alinlarindan akan her bir damla ter, bizim için mücevher kadar kiymetli. Isçilerimizin her zaman yanlarinda olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz. Önümüzde 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü var; öncesinde böyle bir jest yaparak isçi kardeslerimize Haziran ayinda ödememiz gereken ikramiyelerini bugün itibariyle ödedik. Bayramlari sen olsun, haneleri gülsen olsun. Ikramiyelerini güle güle ve güzel günlerde harcasinlar insallah” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA