Zeren Açiklamasi 'TOGG Almaya Hak Kazandigimiz Için Mutlu Ve Gururluyuz'

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u satin almak için basvuruda bulunan Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve is insani Sevket Zeren, yerli otomobil almaya hak kazanan 15 bin 145 numarali kisi oldu. Zeren, mutlu ve gururlu olduklarini söyledi.

Zeren Açiklamasi 'TOGG Almaya Hak Kazandigimiz Için Mutlu Ve Gururluyuz'
Türkiye’nin Yerli ve milli otomobili TOGG’u satin almak için 16-27 Mart tarihleri arasinda ön siparis sürecine katilan 177 bin 467 kisiden 20 bini çekilen kura sonucu belirlendi. Çarsamba’da da TOGG’un C-SUV T10X’i almak için basvuruda bulunan Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve is insani Sevket Zeren, Türkiye’deki yerli otomobil almaya hak kazanan 15.145 numarali kisi oldu. Yerli otomobili teslim almak için bekledigini ifade eden Zeren, Çarsamba’nin ilk TOGG’nun talihlileri arasinda yer almanin mutlulugunu yasadigini paylasti.

“Çarsambali vatandaslarimiz ile bulusturacagiz”

Gurur ve mutlulugu bir arada yasadigini ifade eden Baskan Yardimcisi Zeren, “Mutluyum, yerli otomobilimizin bizlere çikmasi gurur verici bir durum. Heyecanliyiz, yerli ve milli otomobilimizi Çarsambamiza getirecegiz. TOGG’un üretim sürecinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) ve TOGG Yönetim Kurulu Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu önderliginde milli aracimizin üretim asamalarina vakif olduk. Yerli otomobil kararinin alindigi ilk günden itibaren borsa Meclis üyelerimiz ile bu büyük adimi destekledik. TOGG, bizler için büyük bir gururu ifade ediyor, ön siparisler açildiginda araci almak için basvurduk ve ‘insallah çikar’ dedik. Otomobilin çiktigi talihliler arasinda yer aldim. Basvuruda bulundugumuzda Baskanimiz Kazim Yilmaz Bey ve borsa meclis üyelerimiz ile istisare ederek aracin bizlere çikmasi halinde borsa hizmet binamiz önünde üç gün boyunca milli otomobilimizi vatandaslarimiz ile bulusturacagimizin kararini aldik. Türkiye’nin birçok yerinde vatandaslarimizin coskuyla karsiladigi milli otomobilimizin bizlere yasattigi gurur bambaskadir, Dünya ve Türkiye otomobil pazarinda büyük basarilara imza atacagindan kuskumuz yok, milletimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA