Bakan Dönmez 'Karadeniz Gazi' Müjdesini Verdi
Milliyetçi Hareket Partisi Eskisehir Il Baskanligi ziyareti esnasinda açiklama yapan AK Parti Eskisehir 1’inci Sira Milletvekili Adayi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, “Dün gece 00.00 itibariyle kuyularimizin basindaki vanayi açtik ve deniz tabanina yerlestirmis oldugumuz iletim hattini doldurmaya basladik” dedi.

“Karadeniz gazi yarin bu saatlerde karaya gelmis olacak”
Rezervin bulundugu bölgeden karaya çekilen gaz iletim hattina bagli vanalarin açildigi müjdesini veren Bakan Dönmez, su ifadeleri kullandi:
“Dünden ben Filyos’taydim. Sik sik alana gidip geliyoruz çalismalari yerinde görmek için. Dün gece 00.00 itibariyle kuyularimizin basindaki vanayi açtik ve deniz tabanina yerlestirmis oldugumuz iletim hattini doldurmaya basladik. Bu süre yaklasik 30 saat olacak. Insallah yarin bu saatlerde belki de karaya gelmis olacak. Zaten Persembe günü de hepinizin bildigi gibi bir törenle bayramdan önce vatandasimiza bu müjdeyi vermis olacagiz.”
