Siirt Valisi Hacibektasoglu, Vatandaslarla Iftar Sofrasinda Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, mübarek ramazan ayinin manevi ikliminde vatandaslarla iftar sofrasinda bir araya geldi.

Siirt Valisi Hacibektasoglu, Vatandaslarla Iftar Sofrasinda Bir Araya Geldi


Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kurtalan ilçesinde düzenlenen toplu iftar programina katildi.

Vali Hacibektasoglu, Kurtalan Kaymakamligi ve Kurtalan Belediyesi tarafindan Selahaddin Eyyubi Caddesi’nde düzenlenen iftar sofrasinda vatandaslarla bir araya geldi. Üç bin kisinin katildigi iftar programina; Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Il Emniyet Müdürü Hakan Yildirimoglu, Kurtalan Kaymakami Çaglar Tekin, Kayabaglar Belde Belediye Baskani Salim Seven, Atabagi Belde Belediye Baskani Tayyar Lale, Kurtalan Il Genel Meclis üyeleri, ilçe kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarlari, STK temsilcileri, sehit yakinlari, gaziler ve vatandaslar katildi.

Vali Hacibektasoglu, iftara öncesi katilimcilarin masalarini gezerek kendileri ile bir süre sohbet etti ve hatirlarini sordu.

Birlik ve beraberlik mesajlari veren, Vali Hacibektasoglu, mübarek ramazan ayinda yardimlasma ve dayanismanin daha da güçlendigini dile getirdi. Vatandaslarin ramazan ayini tebrik eden Vali Hacibektasoglu, iftar programinin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti. Program, yapilan duanin ardindan son buldu.

Köy muhtarlarinin sorunlarini dinledi

Iftar programi sonrasi Kurtalan Ögretmenevi’nde mahalle ve köy muhtarlari ile bir araya gelen Vali Hacibektasoglu, muhtarlarla sohbet etti, sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Muhtarlarin ramazan ayini kutlayan Vali Hacibektasoglu, “Devletimiz tüm imkanlari ile her zaman yaninizdadir. Yaninizda olmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA