Polisler Can Kurtarmak Için Kan Verdi

Bolu’da polis ekipleri azalan kan stoklarinin ardindan Kizilay’a kan bagisinda bulundu. Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, "Polis, Türk milletine caniyla oldugu kadar, kaniyla da hizmet etmeye her daim hazirdir" dedi.

Polisler Can Kurtarmak Için Kan Verdi
Bolu Il Emniyet Müdürlügünde görev yapan personeller, Saglik Mahallesi’nde bulunan Emniyet Müdürlügü binasinin yemekhane kisminda Türk Kizilay’a kan bagisinda bulundu. Kan bagisi programina Il Emniyet Müdürlügü personeli yogun katilim sagladi. Türk Polis Teskilati’nin 178’nci kurulus yil dönümünde, Türk Kizilay yetkililerince Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’a, personel tarafindan yapilan kan bagislarindan dolayi bronz madalya ve tesekkür belgesi verildi.



"Polis caniyla oldugu kadar, kaniyla da hizmet etmeye her daim hazirdir"

Türk Polis Teskilati’nin caniyla oldugu kadar kaniyla da Türk milletinde hizmet etmeye daime hazir oldugunu ifade eden Bolu Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, "Kizilay’imizda kan stoklarimiz azaldigi zaman biz bu stoklari yukari seviyelere çikarmak için elimizden geleni yapmamiz gerekiyor. Türk Polis Teskilati’nin 178’nci kurulus yilini kutladigimiz bu hafta içinde, geleneksel hale getirdigimiz Kizilay’a kan bagisi programini personelimize duyurduk. Göründügü üzere de katilim personelimizden oldukça yüksek. Polis Türk halkina, Türk milletine caniyla oldugu kadar, kaniyla da hizmet etmeye her daim hazirdir. Bunun da en güzel örnegi bugün yaptigimiz kan bagisi programidir" diye konustu.

Kaynak: İHA