Turkish Plywood Perakende Satis Noktalari Kuruyor

Meserretçioglu Yatirim Grubu çatisi altinda olan Turkish Plywood, Türkiye’de perakende satis noktalari kurmaya basladi.

Turkish Plywood Perakende Satis Noktalari Kuruyor
Turkish Plywood Ticaret Direktörü Alparslan Ersen, insaat, mobilya ve ambalaj gibi önde gelen sektörler için temel ürün konumunda olan kontrplak ürünlerinin Türkiye ve yurt disi pazarlarda dagitiminda önemli bir role sahip olan Turkish Plywood’in Türkiye için aldigi yeni yatirim karari dogrultusunda tüm bölgelerde perakende satis noktalari kurmaya basladiklarini söyledi.

Ersen, ilk olarak Istanbul Ikitelli ve Tuzla, sonrasinda ise Konya ile Ankara Kahramankazan’da baslanan uygulamanin plan dogrultusunda ilk olarak büyüksehirler olmak üzere 2024 yili sonuna kadar tüm Türkiye’de tamamlanmasinin hedeflendigini söyledi.



Ticaret Direktörü Alparlan Ersen, Türkiye’de kontrplak sektörünün hacimsel olarak büyüdügünü belirterek, "Bizler Turkish Plywood olarak bugüne kadar özenle sirtladigimiz sektörün sorunlarini, çözülmeyenlerini ve gelistirme noktasindaki katkilarimizi arttirarak devam ettirmek istiyoruz. Cografi bakimdan ülkemizin konumu ve de yogun nüfusumuzla üretim ve tüketimin yüksek olmasi sebebiyle müsterilerimizin kontrplak ürününe ulasmasi ilk önceligimiz olup, ulastigi zamanki maliyet farkliliklarini göz önünde bulundurarak büyüksehirlerde ana depo, ufak nüfuslu sehirlerde ise corner depo olmak kaydi ile ürünlerimizi daha hizli, daha pratik ve en önemlisi çok daha az maliyetler ile satis yapan bayilerimiz, akabinde son kullanici müsterilerimize kontrplak ve plywoodu ulastirmak istiyoruz. Gelistirme çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz“ dedi.

Kaynak: İHA