Mugla'da Kaza Yapan Araçta Iki Kisi Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

Mugla’nin Ula ilçesine bagli Çitlik Mahallesinde meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

Mugla'da Kaza Yapan Araçta Iki Kisi Yanmaktan Son Anda Kurtuldu
Kaza aksam saatlerinde Mugla-Fethiye karayolu Çitlik mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fethiye istikametinden Gökova istikametine seyir halinde olan 35 BLG 365 plakali kamyonet soförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çikarak takla atmasi sonucunda araç yanmaya basladi.

Kazayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine bölgeye saglik, polis, jandarma ve Mugla Büyüksehir Belediyesi Ula Itfaiye ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yanan araci söndürürken, kazada yaralanan 2 kisi Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi altina alindi.

Kazada araç içinde bulunan ve yaracin yanmaya baslamasi ile sürücü ve yanindaki yolcu kendi imkanlari ile araç içinden çikarak yanmaktan kurtuldular.
Kaynak: İHA