Bosanma Asamasindaki Esini Biçaklayarak Öldüren Koca Yakalandi

Ordu’da bosanma asamasinda oldugu esini biçaklayarak öldüren sahis, jandarma ekiplerinin çalismasi sonucu saklandigi ablasinin evinde yakalandi.

Bosanma Asamasindaki Esini Biçaklayarak Öldüren Koca Yakalandi


Olay, Altinordu ilçesi Kayabasi Mahallesi’nde 7 Mart tarihinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bosanma asamasinda olan kocasinin yasadigi eve gelen Yeliz Gültas (32) ile esi Muhammer Gültas (47) arasinda tartisma çikti. Çikan kavgada Muhammer Gültas, Yeliz Gültas’i 10 yerinden biçakladi. Evde bulunan baska bir kadinin çiglik atmasi üzerine Muhammer Gültas, motosikletine binerek olay yerinden uzaklasti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekipleri, agir yarali kadina olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, özel bir hastaneye kaldirdi. Kadin, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden ve Semsettin ve Günay Çalkaya çiftinin çocuklarindan birisi olan 4 çocuk annesi Yeliz Gültas için Altinordu ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde bulunan Ortaköy Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Yeliz Gültas, burada öglen namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde ayni mahalledeki aile kabristanliginda topraga verildi.



Jandarma ekipleri genis çapli arama çalismasi baslatti, ablasinin evinde yakalandi

Olayin ardindan motosikletine binerek kaçan Muammer Gültas’i yakalamak için jandarma ve polis ekipleri genis çapli arama çalismasi baslatti. Ekiplerin çalismasi sonucu kaçtigi motosiklet olay yerinden yaklasik 30 kilometre uzaklikta, Erenli Mahallesi’nde jandarma ekipleri tarafindan bulunurken, ekiplerin kirsal mahallelerde ve sehir merkezindeki arama çalismalari devam etti.

Muhammer Gültas, esinin topraga verildigi mahalle olan Ortaköy Mahallesi’nde yasayan ablasinin evinde saklandigi esnada jandarma ekiplerinin çalismasi sonucu yakalandi. Saglik kontrolü için hastaneye götürülen Muhammer Gültas, sonrasinda ise genis güvenlik önlemleri altinda Altinordu Ilçe Jandarma Komutanligi’na getirildi.

Sahsin karakoldaki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA