Türk Silahlari Almanya Fuarinin Gözdesi Oldu
CANiK, Almanya’da sektörün önde gelen temsilcileri ve ziyaretçilere inovatif ürünlerini ve egitim faaliyetlerini 30 kisilik profesyonel ekibi ile tanitti. Nürnberg kentinde düzenlenen Enforce Tac ve IWA fuarlari ile CANiK, Türkiye’nin ihracatina katki sunacak yeni is birlikleri için de ön anlasmalar gerçeklestirdi. Global marka gücünü sürdürmeye devam eden CANiK, Almanya’daki fuarlarda basarisini bir kez daha tescilledi.

CANiK hemen ardindan da 2-5 Mart tarihleri arasinda düzenlenen ve yogun bir katilimin gözlendigi Avrupa’nin en büyük aticilik, avcilik ve outdoor fuari olan IWA OutdoorClassics 2023’te yerini aldi. Fuarda en yeni tabanca modelleri, ödüllü tabancalar, optikler, aksesuar ve evrensel aksesuar markasi olan MECANIK aksesuarlari, egitim faaliyetlerini yürüttügü Canik Academy katilimcilara tanitildi.
Iki fuarda da beklentileri asan bir ilgiyle karsilastiklarini belirten CANiK Genel Müdürü C. Utku Aral sunlari söyledi:
“Almanya’nin Nürnberg sehrinde gerçeklesen iki önemli fuarda yer aldigimiz için çok mutluyuz. Bugün tüm dünya, Türkiye’nin savunma sanayinde ne kadar gelistigine ve nasil bir hizla gelismeye devam ettigine sahitlik ediyor. Bizler bu basarinin bir parçasi olmaktan onur duyuyoruz. Türk savunma sanayi ve CANiK olarak, kendi teknolojimizi ve konseptlerimizi tüm dünyaya bu önemli fuarlar sayesinde birinci agizdan aktarabiliyoruz. Bugün, Amerika ve diger kitalarda oldugu gibi CANiK’in Avrupa’da da sektöre yön veren saygin bir noktaya geldigini görmek bizlere ne kadar dogru bir yolda ilerledigimizi ispat ediyor. Bizi ziyaret eden binlerce ziyaretçi ve degerli fuar katilimcilarina sükranlarimi sunuyorum.”
