Otomobillere Dadanan Dikiz Aynasi Hirsizlari Kamerada

Istanbul’da 4 ayri ilçede otomobillere dadanarak sensör ve dikiz aynalarini çalan hirsizlik süphelileri yakalandi. Gözaltina alinan 4 süpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Otomobillere Dadanan Dikiz Aynasi Hirsizlari Kamerada
Istanbul Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi Ekipleri, Atasehir, Ümraniye, Kadiköy ve Maltepe’de 30 otomobilden sensör ve dikiz aynasi hirsizligi yapildigi ihbari üzerine harekete geçti. Süpheli sahislarin kimliklerini tespit eden ekipler, süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Çalismalar sonucunda süpheliler Maltepe ve Atasehir ilçelerinde yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinan süphelilerden D.K.(26) hakkinda 44 adet suç kaydi oldugu tespit edildi. Süpheli Murat K. (29) hakkinda 13 suç kaydi, Muhammed E.A., (23) hakkinda 23 suç kaydi, Ahmet T.A.(19) hakkinda ise 2 suç kaydi oldugu ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Murat K., Muhammed E.A. ve Ahmet T.A. tutuklanirken, süpheli D K. ise adli kontrol sartiyla serbest kaldi.

Öte yandan, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, otomobille sokaga giren süphelilerin park halindeki araçlarin dikiz aynalarini çalarak uzaklastiklari görülüyor.
Kaynak: İHA