Sahin, 'Muhasebeciler Üstlendigi Görev Çok Önemli'

Bilsoft Yazilim Finans Müdürü Ugur Sahin, ön muhasebe programlariyla isletmelerin ve muhasebecilerin islerini kolaylastirmak için çalistiklarini söyledi.

Sahin, 'Muhasebeciler Üstlendigi Görev Çok Önemli'
Ugur Sahin 1-7 Mart Muhasebeciler Haftasi ile ilgili yaptigi konusmada meslek mensuplarinin ve muhasebe ile ugrasanlarin muhasebeciler gününü kutladi.

Ugur Sahin, egitimin önemine dikkat çekerek "Muhasebelerin fonksiyonlarini yerine getirerek muhasebenin amacina ve sonuca ulasmasini saglayan kisiler muhasebe meslegini icra etmektedir. Devletin devaminda ve yasamasinda maddi temel yapi taslarini ören muhasebecilerimiz, üstlendikleri görevle millet ve devlet arasindaki gelir/gider dengesini gözeterek hak, adalet ve hukuk çizgisinde dengeleri saglamaktadir. Önemli olan muhasebe meslegini yapanlarin, muhasebenin görevlerini dogru ve eksiksiz sekilde yerine getirmesidir. Bu meslegi yapabilmek için de muhasebe ve benzeri konularda egitim almis olmak gerekmektedir” dedi.

Bilsoft Yazilim Finans Müdürü Ugur Sahin, Bilsoft Yazilim olarak ön muhasebe programlarimizla hem isletmelerin hem de muhasebecilerimizin islerini kolaylastirmak için çalistiklarini belirterek “Muhasebe tarihinin bugünü anlayip, gelecege isik tutarak aydinlattigi, nice Muhasebeciler Haftasi yasamak en büyük istegimizdir" ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA