Düzce'den Gönderilen Konteynerler Depremzedelere Yuva Oluyor

DÜZCE –Kahramanmaras merkezli iki büyük depremin ardindan Düzce Valisi Cevdet Atay’in talimatiyla depremzedeler için üretime geçilen ve bölgeye gönderilen konteynerler depremzedelere yuva oluyor. Deprem bölgesinde koordinatör vali olarak görev yapan Vali Gökmen Çiçek, “Tesekkürler Düzce Valiligi, konteynerler, sehirlerimizde ailelerimize sicak bir yuva oluyor” dedi.

Düzce'den Gönderilen Konteynerler Depremzedelere Yuva Oluyor
Kahramanmaras merkezli iki büyük depremin ardindan yaralari sarmak için tüm Türkiye seferber oldu. Sehirlerden deprem bölgelerine çok sayida yardim malzemesi gönderildi. Depremin hemen ardindan bir toplanti yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, depremzedelerin barinma ihtiyacinin karsilanmasi için konteyner yapilmasiyla ilgili çalisma baslatti. Ilk etapta bir fabrika ile baslayan konteyner üretimi üç fabrikaya çikti. Düzce’den her saat 1 tira yüklenmis iki konteyner belirlenen deprem bölgelerine dogru yola çikiyor.

Vali Çiçek’ten emegi geçenlere tesekkür

Depremin agir hasara neden oldugu Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde koordinatör vali olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla Düzce Valiligine tesekkür etti. Çiçek paylasiminda “Tesekkürler Düzce Valiligi. Bölgeye yolladiginiz konteynerler yaptigimiz konteyner sehirlerimizde ailelerimize sicak bir yuva oluyor. Valimize ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA