Antalya'da 4 Bin 280 Adet Uyusturucu Madde Ele Geçirildi
Antalya’da "uyusturucuya sifir tolerans" prensibiyle çalismalarini yürüten Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanligi ekipleri, basarili operasyonlarina hiz kesmeden devam ediyor. Elde edilen bilgiler sonrasinda harekete geçen jandarma ekipleri durdurduklari araçta, 4 bin 280 adet uyusturucu (Ecstasy) hap ve 48 bin kullanimlik A4 sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirdi.

Süpheli sahsin kullandigi araç Kepez ilçesinde durdurularak yapilan aramada; 4 bin 280 adet uyusturucu (Ecstasy) hap ve 48 bin kullanimlik A4 sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirilerek, sahis gözaltina alindi.
Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanliginca yapilan açiklamanin sonunda vatandaslarin huzur ve güvenligi için uyusturucuyla mücadeleye azim ve kararlilik ile devam edilecegi vurgulandi.
