Antalya'da 4 Bin 280 Adet Uyusturucu Madde Ele Geçirildi

Antalya’da "uyusturucuya sifir tolerans" prensibiyle çalismalarini yürüten Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanligi ekipleri, basarili operasyonlarina hiz kesmeden devam ediyor. Elde edilen bilgiler sonrasinda harekete geçen jandarma ekipleri durdurduklari araçta, 4 bin 280 adet uyusturucu (Ecstasy) hap ve 48 bin kullanimlik A4 sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirdi.

Antalya'da 4 Bin 280 Adet Uyusturucu Madde Ele Geçirildi
Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanligi ekipleri, uyusturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalismalariyla uyusturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Bassavciligi talimatlari ile Antalya Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Sube Müdürlügü ve Kepez Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan çalismalar çerçevesinde T.T. isimli sahsin elinde bulundurdugu uyusturucu maddeleri piyasaya sürecegi yönünde alinan bilgiler üzerine jandarma ekipleri operasyon için harekete geçti.

Süpheli sahsin kullandigi araç Kepez ilçesinde durdurularak yapilan aramada; 4 bin 280 adet uyusturucu (Ecstasy) hap ve 48 bin kullanimlik A4 sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirilerek, sahis gözaltina alindi.

Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanliginca yapilan açiklamanin sonunda vatandaslarin huzur ve güvenligi için uyusturucuyla mücadeleye azim ve kararlilik ile devam edilecegi vurgulandi.
Kaynak: İHA